onsdag 8 juli 2009

26:e juli!

Jag bestämmer nu att skogsäventyret sker den 26:e juli! Eftersom det är åtminstone 3 av oss som är lediga och kan då så får det bli så. Hoppas att så många som möjligt av er andra som vill vara med också kan den dagen (en söndag). Vilken tid det blir vet jag inte riktigt än, men det borde väl vara bäst att börja nån gång under förmiddagen? Typ någon gång mellan 10 och 12. Eller vad tror ni?

Ni som är intresserade av att vara med kan väl maila mig på lopningolivet@gmail.com så återkommer jag med mera info så fort jag vet mer om tider, exakt var vi ska starta, hur man tar sig dit osv.

Vill man inte vara med hela vägen finns det ställen att hoppa av på efter vägen. Till Skatås är det exempelvis 27km (om vi börjar från starten av etapp 1) och det lovar jag att alla som springer regelbundet klarar av! Vi anpassar tempot så att alla hänger med och kommer att ta små pauser efter vägen.

Våga utmana dig själv!

5 kommentarer:

Susanna sa...

Du får mig nästan att känna lite trygg. Gud vad coolt det vore att lyckas springa 27 km!! Ska bli så spännande!!

Anna sa...

Åhhh! Jag blir faktiskt sugen.. Men no can do :)!

Malin sa...

Vilket bra initiativ! Kanske skulle annonsera ut en förfrågan här i Tranås med. :) Men det blir nog svårt. Känner inga ultra-människor direkt...

Helena sa...

Var du oxå och såg dm i arvika, vist var det lite för kort saknade ett extranummer men annars var det så bra. vi skulle ha sett dom i Aten men dom ställde in på plats, det var så snopet, men tur att Dave är frisk nu så man fick se dom :)

Joel B sa...

Låter som ett spännande äventyr! Jag bor ju i centrala Göteborg, så skulle gärna haka på under ett par mil. Men 5,5 mil är fortfarande lite väl långt för mig. Jag skickar iväg ett mail till dig, så kan du kanske ge mig lite mer information.