söndag 5 juli 2009

Status

♥ Sista dagen på viloveckan. Jag är grymt peppad och fokuserad på att bli så bra jag kan bli. Med start imorn och många dagar framöver. En lång, spännande, jobbig och rolig resa.
♥ Strulet med de där vännerna i fredags kanske kan redas ut. Många olyckliga omständigheter som tillsammans blir en katastrof. Jag är en person som hellre förlåter än går runt och är bitter och arg. Jag tror att det är bra.
♥ Älskade vovven är begravd bredvid sin mormor, tillsammans med sina bästa kompisar; två mjukislamm och ett hejdåbrev från oss alla som min halvsyster Lina ritade. Hon såg så fridfull ut och jag tror hon har det bra i hundhimlen.
♥ Jag åker känslomässig bergochdalbana och pendlar mellan att vara jätteglad och jätteledsen. Det har nog varit lite mycket nu. Igen. Men What doesn´t kill you makes you stronger heter det ju. Och förr eller senare blir det min tur.

10 kommentarer:

Matilda sa...

Sv: Yes! Jag har en mail... men vill inte gärna lämna ut den såhär, publiceras kommentarerna direkt på din blogg? Eller har du Facebook?

Löpning & Livet sa...

Ok. Jag har facebook; Andréa Hultgren... Eller så kan du maila mig på andrea@premeraidrottsnutrition.se eller lopningolivet@gmail.com eller andrea_hultgren@hotmail.com :)

Magdalena sa...

Låter som det är tufft nu efter en tuff helg. Men som sagt - what doesn´t kill... Du bli ju bara strongare och srongare - enm superwoman!

Em Löfgren sa...

många jobbiga saker som verkar ha hänt dig på kort tid =( jag skickar en varm kram och hoppas att du snart är på topp igen!

Sofy sa...

Men A. Jag kan inte grinas på kontoret, det går faktiskt inte! vi hörs, krya på dig, eller ja, ta HAND om dig! Kram

Anonym sa...

Jag skickar många kramar och hoppas du ha en jättebra vecka!!

Anonym sa...

Va tråkigt:-( Tur att pappsens familj har lite hundar åxå. Allti en liten tröst:-) Kram

Erika sa...

Skickar massor av stärkande värmande kramar!

Snorkkis sa...

Skickar också lite styrkekramar till dig, och hoppas att allt lättar snart!

Löpning & Livet sa...

tack för stödet, det värmer som alltid!