fredag 3 juli 2009

Kärlek i skogen

Igår var en sån där slapp festivaldag då jag fastnade alldeles för länge på partyt istället för att vara på festivalområdet. Nu hade jag visserligen inte så mycket inplanerat och missade inte något av de band jag tyckte var viktiga att se så det gjorde inte så mycket. Dessa fyra såg jag dock (åtminstone delar av):Röyksopp spelade tyvärr på en för liten scen så det var svårt att se något. Men hörde gjorde jag, även om jag var tvungen att gå innan spelningen var slut. Man blir kissnödig av rosévin.Jag gillar egentligen ine Nine Inch Nails särskilt mycket. Men de är stora, de spelar sällan i Sverige och så är det exMartins absoluta favoritband, så jag kände mig tvingad att åtminstone se lite :)Elegant Machinery är väl inget speciellt egentligen. Trallvänlig synthpop som jag lyssnade mycket på för några år sedan. Eftersom musiken är starkt förknippad med Mig & Martin var det en lite konstig känsla att se och höra detta band. Såg dock bara lite eftersom jag var tvungen att hasta iväg till nästa:En snygg synth/popkille på synthen och en väldigt karaktäristisk röst vid micken. En kort men fantastisk spelning!

Idag är dock en fullspäckad dag som börjar redan kl 14, så det är dags att börja fixa sig. Får se om jag hinner med en outfitbild. Om inte får ni tåla er tills imorn :)

1 kommentar:

Anonym sa...

Usch vad du verkar ha det bra! :)