tisdag 14 juli 2009

Stelt

Ojojoj. Gårdagens pass slet nog mer än jag trodde för inte var det roligt att springa i morse. Trots att jag ätit frukost innan hade jag noll energi, hade småont i fotlederna och var sjukt stel i framförallt baksidorna men även i höftböjarna och lite i magen. Galet!

Eftersom jag även var helt tom i hjärnan kunde jag inte för mitt liv komma på nån genväg (sprang i skatås plus kortaste vägen dit och hem) och tvingades således att ta mig igenom de nära 13km som rundan blev. Att bara vända eller gå sista biten finns liksom inte i min värld. Att gå hade jag föresten inte hunnit heller eftersom jag hade en jobbtid att passa. Jag hade ju kunnat vara lite smart och faktikt vänt hem efter några kilometrar, men imorse var jag verkligen allt annat än smart. Hjärnan var nog inte riktigt vaken eller så vill den ha ÄNNU mer mat än den redan får. (Hur det nu skulle få plats i magen.)

Ont i mina stackars sargade lilltår hade jag också och nu när jag har fötterna inklämda i ett par skor som är ganska smala gör de ännu ondare. Fattar inte vad jag tänkte när jag satte dem på mig. Jaja, de är ju rosa och snygga iallafall!
Löpvila fram till torsdag kväll nu. Lite bålstyrka i eftermiddag innan rosévinsdrickande på stan. Imorn är det obligatorisk onsdagsvila som alltid.

Åh vad jag ser fram emot att få sitta på en uteservering och dricka iskallt rosévin! (Inte ljummet som på festival, även om det också har sin charm.) Trevligt sällskap och förhoppningsvis sol. Hela jag behöver det just nu.

9 kommentarer:

Erika sa...

Jag ser också tok mkt framemot att dricka rosé ikväll! Ska bli super trevligt! och gott!! =)

Cizzi sa...

Galet snygga skor som sagt =) Jag kommer gråta den dag de är utslitna. Nästan.

Cicci sa...

Låter nice, ha så trevligt! Rosé är såå gott =)

Anonym sa...

Hmmm, rose? Jag är väl gammal men jag tar hellre rött ELLER vitt... Men man gör som man vill

Malin sa...

Mmm....mumma, iskallt rosé. Det är sommar! Underbart gott!

Malin sa...

Det kanske är så man ska göra för att inte avbryta ett pass... (Ha en tid att passa) Funkar ju inte om man vänder hem tidigt ifs! Skönt med lite vila. Njut av vinet! :)

Anna sa...

Alla skulle behöva iskallt rosévin lite då och då. det gör gott för själen.

MarathonMia sa...

supersnygga skor! De där lilltåna har väl ingen funktion - kan man inte få kapa halva dem?

Grymt att genomföra 13k när du var stel och orkeslös - de junkmilesen är topp värda!

Löpning & Livet sa...

skorna är snygga och rosé är gott! så sammanfattar vi det hela :)