måndag 27 juli 2009

Måndagsmåndag

Jag känner i princip ingenting i kroppen sedan gårdagen vilket ju faktiskt bekräftar känslan av att det mest var mentalt jag var energilös och trött. Jag var aldrig varken riktigt trött eller stel i benen. Bara tom på energi. Trots att jag stoppade i mig massor av energirika saker som runekakor, djungelvrål och chips. 1,5l sportdryck och en hel del vatten på det borde ju fått mig att springa hur långt som helst kan man tycka. Men jaja, nog om detta nu.

Idag har jag jobbat hos gamlingarna igen, vilket jag förövrig komemr att göra en hel del nu de närmsta veckorna. Rätt kul faktiskt, det känns mer som ett "riktigt" jobb och som om man är lite meningsfull och gör lite nytta. Men jag är inte van att stå, gå och röra mig riktigt så mycket. Antar att det går rätt fort att vänja sig, men än har jag inte gjort det. Och eftersom jag är nybörjare på att dela ut medicin och allt sånt är jag hela tiden jättekoncentrerad för att inte göra fel eller missa något. Jag blir alltså inte bara seg fysiskt utan även mentalt trött. och regnat har det också gjort hela dagen. En rikig måndagsmåndag är vad det är.

Igår var det sol. (Bild lånad av Emil)


Vilken tur att det snart är springdags då! Löpträning med gymmet, men först lite tid för mig själv iform av någa kilometers långsam jogg till Skatås. Antagligen samma väg tillbaks också. Det bsäta av två världar. Tid för mig själv och min egen löpning samt gemenskap och prat med de andra. En ganska bra dag trots allt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Duktig du är som tränar idag också. Synd att du var tom på energi men det kommer fler gånger.

Idag är det vila. Tänkte jag skulle göra situps - slappar med film istället

/Mikael

Malin sa...

Vet hur det känns. Att komma hem och vara mentalt trött och att då börja ladda för ett träningspass kan kännas långt borta. Men som alltid så är det känslan efteråt som man vet infinner sig som gör att man ändå masar sig iväg. Hoppas löpningen gick bra! :)