måndag 7 juli 2008

Festivaler tar på krafterna

Helt slut sitter jag nu på tåget hem till gbg igen. Av någon anledning sov jag knappt någonting inatt och känner mig mer som en zombie än en människa. Gårdagen spenderades mestadels i soffan, att gå på festival tar på krafterna. Om jag inte hade varit med förr och vet att det alltid blir såhär efter en helgs festivalande, hade jag nästan trott att jag blivit gammal på riktigt..

Egentligen hade jag ju planerat att starta en superträningsvecka idag, men jag tror faktiskt att det får vänta tills imorn. Jag prioriterar nog några timmars sömn innan det är dags att gå till jobbet vid fem. Men imorn blir det andra bullar! Intervall på morgonen och pump på kvällen (om det finns några platser, om inte får det blir gymmet istället).

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vet du vad som ä värre? Jag va helt nykter, kom hem halv ett och var ÄNDÅ helt utsliten på söndagen...haha... 27=lastgammal?? Janny va iaf roligast på festivalen... "Har han cyklat förut eller var det första gången?" hohohoho.... Det var kul att ses! Nu ska jag lägga mig och vila en stund. Har precis varit ute på en kort 25 min-runda och kört lite maxpuls...Fyyyyy va tungt det var! Varför känns det som om man har cementklumpar till ben vissa dagar? KRAMIS

Anonym sa...

Förresten, måste tipsa dig om en asbra skiva som jag tror du gillar. The Ting Tings. Kolla in den! Jag gillar särskilt "That's not my name". Blir så jäkla peppad av den:-)

Löpning & Livet sa...

marie: haha, jo man är väl ingen ungdom lägre ;)

får kolla in det där bandet då, vad är det för typ av musik? Har aldrig hört talas om dem..

Villa Carl Larsson sa...

Hehe ja du.. ibland undrar man om man börjat bli gammal. Jag är ofta så trött haha.

Du gör nog klokt i att hämta dig lite till efter helgen. Kör så det ryker i morgon istället. Kram

Löpning & Livet sa...

jozan: haha jo :)

Anonym sa...

Det är typ lite electro, lite pop... De ligger etta på englandslistan just nu.

Anonym sa...

Jävlar vad jag skriver inlägg då... Här kommer myspacesidan: http://www.myspace.com/thetingtings