fredag 25 juli 2008

TGIF (eller ja, jag ska ju jobba hela dagen imorn..)

1. Backintervaller - redan avklarat
2. Åka till havet i några timmar - ska ske nu
3. Jobba 17-21
4. Stressa iväg för att inte komma försent till Kentspelningen, Thåström kommer jag dessvärre antagligen missa det mesta av. Det var ingen som ville/kunde hoppa in och jobba de två sista timmarna åt mig :(

4 kommentarer:

M. sa...

hej... tittar förbi... såg att du var med i senaste numret av fitness magazine:) för det är du va? hursom. du får ha en bra helg:)

Anonym sa...

vilka typer av elitidrottare skulle du vilja träna?

mvh
matilda

Löpning & Livet sa...

molly: vad trevligt :) Jodå det är jag :P

matilda: Träna elitidrottare kan jag nog inte :) Men däremot vara kostrådgivare.. Spelar inte så stor roll inom vilken idrott de är aktiva, utan det jag tycker är så kul med idrottare är att utmaningen ligger i att kunna äta tillräckligt mycket och optimalt för att prestera på topp! Det är fascinerande hur stor betydelse kosten har för den idrottsliga prestationen! Jag är så trött på allt tjat om dieter, viktnedgång och bantning! Jag vill jobba med människor som har ett stort energi- och näringsbehov, vilket i stort sett alla elitidrottare har..

Anonym sa...

Ser ut som en fullspäckad dag! Vad tråkigt att ingen ville hoppa in för dig.. Dåligt.
Hoppas konserten är bra ! :)

/malinhalsofreaket.blogg.se