söndag 20 juli 2008

Laddning

Sitter på jobbet och väntar på att få gå hem samtidigt som jag laddar för snabbdistans. Det har gått några veckor sedan senaste snabbdistansen och eftersom formen uppenbarligen inte är den bästa ska det bli intressant att se hur det går. Jag tycker det är så svårt med snabbdistans. Tempopass känns lättare eftersom (om inte jag har fattat helt fel) det inte gör så mycket om farten ökas och sänks lite bara man håller ett "högt" tempo. På snabbdistansen däremot ska ju tempot hållas på ungefär samma nivå passet igenom (förutom uppvärmningen och nedvarvningen då) och jag tycker det är svårt att veta hur snabbt jag kan springa för att orka hela passet utan att få mjölksyra och tvingas sänka tempot. Det blir lätt att jag antingen fegar och har massor med krafter kvar på slutet alternativt går ut för hårt, samlar på mig mjölksyra och tvingas sänka tempot.. Jaja det blir nog bra det där.. (Kanske borde köra nåt tempopass snart föresten.. Det har jag nog inte gjort sedan i våras. Oups..)

I vilket fall som helst kan jag trösta mig med att det känns som om formen är på väg åt rätt håll igen iallafall, vilket gör att det är superkul att träna!

2 kommentarer:

Felicitas sa...

Hoppas att du fick till ett härligt pass, om du nu valde snabbdistans eller tempo! :)

Löpning & Livet sa...

felicitas: jodå, inte på topp men klart godkänt :)