tisdag 15 juli 2008

Nu ska jag bli snabbare!


Tänkte att de här nya älsklingarna ska hjälpa mig med det. De är lite lättare än förra modellen (som jag haft nu i två omgångar) och sitter superskönt på foten! Vet inte exakt hur mycket lättare de är, men jag tycker att det känns stor skillnad när jag går omkring i dem. Längtar tills imorn när jag får testa!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Åh fyyy till klockan 22! Stackare. Segt värre. Förstår att Martin och du springer om varandra...

Nya skor! Härligt! Jag avgudar mina walkingskor, men måste byta snören, de går upp jämt... Haha, när jag hoppades få med mig Catta på pass i helgen så fick jag mess att de var på Kreta och gottade sig... Hua! Vad orättvist! ;)

Sofy sa...

Hej tjejen! vad kul med nya skor! Du blir säkert toksnabb! Krm

Anonym sa...

Å vad roligt med nya skor!!! Jag toklängtar till fredag då jag ska ut å shoppa !!!

Felicitas sa...

Snabb, snabbare, snabbast!! :D

Jag önskar att jag skulle kunna ha några andra sorters skor, men till mina dumben finns det bara de där tungskorna jag har. :P Inga alternativ what so ever.

Löpning & Livet sa...

ingy: ja supersegt!! Men usch vad orättvist! :)Jag vill också till solen!

sofy: hoppas kan man! :)

anna: jepp, tyvärr tycker inte min plånbok (eller martin som får betala maten resten av månaden)det är lika kul, men det är smällar man får ta :)

felicitas: usch.. jag skulle vilja ha ett par riktiga "snabbskor" som alla verkar ha nu, men eftersom jag överpronerar jättemycket blir det nog svårt tyvärr :( Så gissa om jag blev glad när jag läste att de gjort den modellen jag har haft nu lättare!!

Anonym sa...

Tyckte du sa senast här om dagen att du absolut inte hade pengar till att köpa någonting. Du är verkligen så oekonomisk!

Villa Carl Larsson sa...

Skitsnygga skor. Nu kommer du bara suuusa fram ännu mer :)

Löpning & Livet sa...

emma: det kanske inte var jag som köpte dom

jozan: ja jag hade tänk det :P