onsdag 23 juli 2008

Ljudböcker och sånt

Jag och mördarmilen börjar bli vänner tror jag. Eller så är det bara de nya skorna som gör att det kändes mycket lättare idag. Oavsett vilket så går det framåt. Visserligen tog jag det rätt lugnt, men den slutliga genomsnittsfarten på milen plus mördarfemman (alltså 15km rejält kuperat) blev 5:29min/km, vilket jag tycker är helt godkänt för att vara jag och Skatås. Att jag hade Thomas Bodströms Rymmaren i lurarna hjälpte nog också till lite. Att börja lyssna på ljudbok när jag springer är nog det bästa jag gjort på länge! Det kanske inte funkar så bra när man ska springa intervaller och sånt och måste tänka, men på distanspass funkar det superbra! Genom att jag måste nastränga mig för att lyssna och hänga med glömmer jag liksom bort att det är jobbigt eller går segt. Superbra uppfinning det där!

När jag ändå är inne på ljudböcker så måste jag tipsa om en bok som jag gillade jättemycket, nämligen Åsa Linderborgs Mig äger ingen. Jag kunde inte sluta lyssna på den. Bra då att jag kunde just lyssna och inte behövde gå runt med en bok i händerna hela tiden. :D

5 kommentarer:

ingy sa...

Tack! :) Ja, vore verkligen nice att få nåt inom det jag är utbildad till så jag åtminstone har mer erfarenhet i cv't!

Smart! Har funderat på att ta med en ljudbok i lurarna när jag går till jobbet men undrat om det verkligen går att lyssna o gå utan att bli påkörd. ;) Men du bevisar att det går! ;)

Känner igen mig i ditt förra inlägg. Betald semester och sitta nånstans där ingen kommer åt en. Ingen pengaoro osv. Vore nice.

Anonym sa...

Ett tips: Michael J Fox "Lucky Man". Verkligt tänkvärd och underhållande.

Rebecca sa...

Mig äger ingen är underbar att lyssna på. Katarina Ewerlöf är min favorituppläsare. Kan verkligen rekommendera Liza Marklunds böcker, då hon också läser.

Anonym sa...

Tack för tipset med ljudboken. Har själv lyssnat på Gömda och nu Asyl av Lisa Marlkund de senaste veckorna och det funkar stålande. Fint "inlägg" i månadens Fitness!!! Nadja

Löpning & Livet sa...

ingy: jo det är ju det som är risken :)

marie: ok, får kolla in den!

rebecca: Ja hon passar verkligen som "uppläsare"!

nadja: :D