tisdag 8 juli 2008

Bloggtorka (igen)

Vanligtvis har jag tusen saker i mitt huvud som vill ner på papper (ok då, dator) men den senaste veckan har det nästan varit helt tomt. Väldigt konstigt, då huvudet inte direkt är tomt på tankar.. Jag tänker mer än någonsin men tankarna liksom bara virvlar runt och jag kommer liksom inte vidare.. (Precis som med vårt företagande. Det står också väldigt stilla för tillfället, men förhoppningsvis blir det bättre så fort sommaren är slut och vi jobbar/pluggar lite mer synkroniserat och kan få möjlighet att ses för att planera, fundera och komma igång på riktigt!)

Jaja, roligt är iallafall att min favoritkusin Sara med flickvän kommer hit ikväll! Vi har inte setts på väldigt länge nu så det ska bli trevligt att få umgås under ett par dagar. Gå på stan, äta massa gott, fika och kanske ta en tur ut till havet om det är fint väder..

Innan de kommer ska jag dock body pumpa lite så nu är det hög tid för mellanmål!

4 kommentarer:

ingy sa...

Vad duktig du är! Jag måste verkligen komma igång nu... Saknar bodypumpen, men är mesig och vill inte börja igen själv. ;) Kanske kan övertala Catta i helgen... hehe.

Cizzi sa...

haha, då kan vi i alla fall bloggtorka ihop ;) jag antar att jag är fullt upptagen med anatomin...

Marica sa...

Halloj!!
Sommaren är nog inte den bästa "bloggtiden", ha en bra dag !!

Löpning & Livet sa...

ingy: Ja du får övertala henne.. åller med om att det är roligare att vara två!

cizzi: Låter kul!

pain..: nä det är nog inte det.. :)