torsdag 17 juli 2008

Ny dag

Igen. Inget badväder denna dag heller, tråkigt men sant. Funderar på att ta en tur till biblioteket. Gillar egentligen inte att låna böcker, dels hittar jag aldrig de jag är ute efter och dels gillar jag när bokhyllan fylls mer och mer. Men om jag går dit helt förutsättningslöst och inte kollar efter något speciellt kanske jag faktiskt kan komma hem med något bra. Kanske till och med en ljudbok eller två. Är så trött på alla musik för tillfället (hur jag nu kan vara det med oändligt många timmar på datorn) så det kanske kan vara skönt med lite prat under träningen?

Någon som har några bra bok- och/eller musiktips så tar jag tacksamt emot! När det gäller böcker gillar jag det mesta förutom sience fiction, fantasy och sånt. När det kommer till musik är jag lite mer kräsen. Eller det beror i och för sig hur man ser på saken; jag gillar ju musik från många genrer, i princip allt utom rnb, hiphop, dansband, metal och hård hårdrock. Dessa grejer hatar jag verkligen, men annars är jag öppen för det mesta även om synth och pop hör till favoriterna..

3 kommentarer:

Sofy sa...

hej hej babe!

Tipsar om Roslund/Hellströms samtliga deckare. Om Mats Strandbergs två chicklit. Om Nu vill jag sjunga dig milda sånger av Linda Olsson ( en riktig sommarbok) Om en hemsk och fin bok som heter Pappa Pralin (av Johanna någonting...) Om deckare av Michael Connelly, alla är kanon. OM "att komma hem ska vara en schlager" av per Hagman (?väl?)Kram!

Anonym sa...

Böcker:

Blonde av Joyce Carol Oates
Tillsammans är man mindre ensam av Anna Gavalda
Kafka på stranden av Haruki Murakami
Never let me go av Kazuo Ishiguro

Hmmm... Och biografier som Champagneflickan. Ego Girl. Genom helvetet... :o)

Löpning & Livet sa...

sofy: tack för tipsen! Mats strandbergs böcker har jag läst och även per hagmans, men de andra ska jag komma ihåg! Har varit lite inne på att köpa roslund/hellström men glömt bort dem!

anna: får kolla upp haruki Murakami och kazuo ishiguro! resten har jag läst, men tack så himla mycket för tipsen!