onsdag 30 juli 2008

Lyckad gårdag och mindre roligt idag

Det blev en lyckad gårdag, först lite kaffe och sen in till stan för sushilunch. Mätta och varma tog vi även en glass innan vi åkte hem för lite slappande i soffan och kort promenad med Speja. Därefter väntade promenad ner till Liseberg. Skönt att det inte bara är jag som är en fegis, det blev bara Lisebergbanan och Flumride för oss alla utom Sofias prins som var modig nog att sätta sig i Balder. Lite spelande på diverse lyckohjul och spelautomater blev det också och ovan nämnde prins vann en stoor Toblerone, 2kg för att vara exakt! Martin vann en påse dajm, inte lika lyxigt men rätt bra ändå. Efter några timmar promenerade vi in mot Avenyn och åt middag på La Gondola, gott men mättande! Lite vin till detta och sen fortsatte vi kvällen hemma på vår innergård med mera vin (och whisky för herrarna), mera glass, massa toblerone, dajm och prat. Strax efter tolv avslutade vi en lyckad dag och sa godnatt.

Nu har besökarna åkt vidare (kul att ni kom förbi, det var supertrevligt!) och jag sitter på jobbet igen. Snart har det gått tre timmar, bara sju kvar då.. Suck..

5 kommentarer:

Susanna sa...

Hoppas du står ut! Ladda ner serien work out om du har tråkigt, den är helt ok.
Vi hörs nästa vecka och kollar av när vi kan planera in pass ihop, och förutom det kan det ju vara roligt att ta med herranra och testa den där första restaurangen vi stannade vid...

Löpning & Livet sa...

susanna: ja det tycker jag! Vi kan både träna och äta :D

Anonym sa...

Vad härligt det lät :). Mindre härligt att jobba, men då är man iallafall tankad med glädje om man haft mysigt innan..

ingy sa...

nice! :) jag vill oxå till liseberg! var där för 20 år sedan... måste se till att komma iväg till er. ;)

Löpning & Livet sa...

tösen: Jo det har du rätt i :)

ingy: oj, 20 år sedan, ja då är det verkligen dags! :)