söndag 13 juli 2008

Långpassbryderier

Egentligen hade jag planerat att springa långpass igår, men eftersom livet kom emellan fick jag skjuta upp det till idag. Jag ställde alltså klockan på sju för att kunna gå upp och äta frukost och ändå hinna ut innan det hunnit bli alltför varmt. Men. Sängen var visst mer lockande så jag ställde om klockan en timme, tänkte att det ändå inte skulle bli så varmt och alltså inte göra så mycket om jag tog mig ut lite senare. När klockan ringde för andra gången tyckte jag visst att det var roligare att sova vidare så jag bestämde mig för att ta långpasset ikväll efter jobbet istället.

Nu när jag sitter här och väntar på att få stänga och gå hem börjar jag ångra mig. Jag måste medge att soffan börjar känna mer lockande.. Men. Så kan man inte tänka om man ska bli snabbare, uthålligare och bättre! Nu när jag skrivit i bloggen att jag ska springa långpass vid halv nio ikväll så ska jag minsann springa långpass! Det ser ju inte bra ut om jag låter bli.. Jag laddar alltså med godis och hoppas på att komma i rätt stämning.

Btw har jag träningsvärk efter backträningen. I ENA skinkan och ENA baksida lår (samma ben alltså). Hur sprang jag egentligen??

2 kommentarer:

Anonym sa...

Påminner mig om att jag också skulle behöva springa långpass.. Hoppas det gick fint för dig iaf! :)

Löpning & Livet sa...

tösen: välkommen hit! jo då, det gick fint :)