tisdag 1 juli 2008

Superstart!

Idag gick jag upp vid den gamla hederliga tiden 05.00 igen. Eller om jag ska vara rikigt noga så vaknade jag faktiskt strax före, mellan tio och kvart i, helt av mig själv. Tänkte att det var lika bra att gå upp när jag var pigg. Om jag hade somnat om hade jag garanterat varit supertrött när klockan väl ringde tio minuter senare.

Eftersom jag har supermycket att göra (två jobb att kombinera) de två närmaste dagarna, får man klämma in den lilla träning som går tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Samma runda som i söndags sprangs alltså i morse och det var ännu härligare ute idag! Soluppgång, klar och härlig luft och knappt några andra människor än jag ute. Dessutom var benen superpigga och pinnade på som bara den! Fick hålla igen lite så att inte pulsen skulle stiga för högt, men kom ändå i mål på en minut snabbare tid än i söndags. Det var uppenbarligen ett smart val att vila igår. Jag hade egentligen tänkt springa ett kortare långpass för att få ihop lite kilometrar då det inte kommer bli mycket till träning under helgen (pga festival), men eftersom det var min enda lite lugnare dag samt att jag kände mig lite konstig efter alla tester och även kände mig lite sliten i kroppen bestämde jag mig för att bara ta det lugnt, läsa och pyssla lite där hemma. Det var som sagt ett väldigt bra val, nu har jag fått en superstart på den här dagen! Det är inte ofta jag är euforisk klockan sex på morgonen, men det var jag idag när jag tassade in och väckte sötnosen (som inte var euforisk)!

Hoppas ni också får en lika bra start på dagen! Puss & kram!

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Och jag som tyckte jag var tidig som klev upp 05.30 för att cykla... Du vann :)

Anonym sa...

oj, imponerande!
Jag kan bara inte få mig själv att träna jättetidigt eller jättesent... trött båda gångerna liksom...
och då blir träningsmängden lite begränsad med tanke på att man måste kombinera med jobb också... jag borde nog lära mig att hålla mig vaken lite längre på kvällarna...

Susanna sa...

Haha, männen i våra liv är nog inte alltid jätteimponerade av att bli väckta av träningshöga sambos tidigt på morgonen, men man vill ju liksom inte vara ensam om att vara euforisk, man vill ju bara dela med sig lite :)

ingy sa...

oj i wish! jag kämpar med mina 30 minuters promenader fram och tillbaka till jobbet. inte jobbigt men det är såååå tråkigt. tråkig väg och tråkigt jobb. :-/ jaja.

jepp han har ont fortfarande! sträckt nåt fäste i nån sena. men nu har han börjat smeta på voltaren så det känns bättre. ;)

Cizzi sa...

Ojsan vad tidigt. Jag som tycker att mina spinningpass 06.45 är tidigt... ;)

Felicitas sa...

Åh, jag ÖNSKAR att jag hade fått samma superstart som du!! :P

Löpning & Livet sa...

anna: :D

funrun: jag har nog lättare för att träna jättetidigt än jättesent.. jag är så trött på kvällen (kanske för att jag går upp så tidigt :D)

susanna: haha nej.. fast ibland när martin har fått till ett bra pass och euforisk blir jag mest sur och avundsjuk :D Så det kanske jämnar ut sig :)

ingy: men promenader är ju en bra början! Sen kan du lägga till någon mer träning några dagar i veckan :)

aj då, så går det när man leker fotbollsproffs :D

cizzi: :)

felicitas: hoppas du får en sån start imorn istället!!

Sofy sa...

GÖTT!!!
Du är verkligen på gång nu. Superkul!