tisdag 22 juli 2008

Gnäll


Jag har ett svart moln över migNu är det dags för lite gnäll igen:

1. Kameran verkar ha gått sönder bara sådär utan att vi gjort något med den. Den fungerade sist vi använde den, men igår när jag skulle fota mina fötter så var displayen helt svart. Om man trycker fram menyn kan man se och ta en bild men sen blir det svart igen. Det går dock att kolla på bilderna så helt har den inte lagt av, men jag antar att vi ändå måste köpa ny. Suck!

2. Idag kommer jag inte hinna med något annat än att jobba. Får cykla iväg vid elva och kommer inte vara hemma förän tidigast halv tio. Suck!

3. Jag kommer inte få någon lön den här månaden (ok, på sin höjd ca 2000 tack vara att jag jobbat lite dubbelt) eftersom jag på gamla jobbet fick lönen "samma månad", alltså det jag jobbade i juni fick jag i slutet av juni, och jag på de nya jobben får lönen i efterskott som man brukar när man är timanställd. Det är INTE kul att leva på sin sambo (och låna ännu mer pengar av sina föräldrar). Jag är ju faktiskt hela 26 år och borde kunna klara mig själv nu.. Suck!

4. Jag behöver semster, sol och lite lugn och ro. Ingen jobbstress, pengapanik och regn varje dag! Jag vill bara rymma iväg till en stuga på landet någonstans vid en sjö: Ligga i solen och läsa bra böcker hela dagarna, springa lugna turer i skogen och bland ängar med hästar, kor och får på kvällarna. Om tusen år kanske.. Suck!

5. Istället för att tänka på ovanstående ska jag fokusera på att min prins kommer hem imorn!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Där ser man! Aneby är ju inte så stort.. Vad heter han? Du skrev förresten att jag var snabb, skulle hellre ha din uthållighet! ;)

Susanna sa...

Pengapanik suger! Det är otroligt påfrestande att hela tiden ha dåligt samvete över hur mycket saker kostar... Men du är inte ensam om att fortfarande behöva låna pengar av föräldrarna ibland =/

Löpning & Livet sa...

malin: han heter Martin Stark, är född 78.. Kommer du från Aneby från början?

susanna: ja det är hemskt!! Skönt att veta att man inte är ensam iaf :/

Anonym sa...

Usch så mycket trist på en och samma gång. Tur att det är gratis att springa :) (och synd att jobbet tar så mycket tid, det blir bättre när du startar eget, då får du förhandla med dig själv så du får träna på arbetstid)

Villa Carl Larsson sa...

Usch då, men jag tycker punkt 5 låter riktigt bra. Fokusera på den :)

Cizzi sa...

vad drygt! känner igen mig på punkt 5. ostabil inkomst är aldrig kul =( men i värsta fall kan vi sälja våra njurar eller nått. ;) Hoppas du lyckas släppa tankarna på det om än bara för en liten stund och göra nått roligare =)

Löpning & Livet sa...

anna: ja det är tur! :)

jozan: jo det är väl det man får göra.. :/

cizzi: haha det kanske är det man ska göra :)

Felicitas sa...

Usch och fy, aldrig roligt när det kommer en hel massa på en gång. Dumma dumkamera! Och dum-jobb! Och dum-pengar som bara är till besvär för att de aldrig finns! Men dum-vädret ska vända nu iaf, alltid något!! :D
Kram!

Anonym sa...

Känner inte igen det. Men han är ju äldre också, så det är ju inte så konstigt! Jag kommer ifrån en liten håla en mil utanför Aneby, men gick i högstadiet där... Såg dig i Magazine Fitness idag förresten! :)

/malinhalsofreaket.blogg.se

Unknown sa...

Visst är det typiskt att allt trist händer på en gång! Tur att du har nya fina skor iallafall! Och punkt 5 är ju inte dum alls :)