fredag 11 juli 2008

Fredagkväll

Varför måste jag jobba när mitt besök och min man får gå på afterwork, grillfest och klubb? Klubbandet kanske jag i och för sig hinner med, men något säger mig att jag kommer vara alldeles för trött och bekväm för att orka fixa iordning mig och ta mig in till stan. Blä, jag är så himla tråkig! Jag går ju aldrig ut nuförtiden!

Eller vänta nu..

Eh.. just det, jag var ju på festival förra helgen.. jag kanske inte är så gammal och tråkig trots allt?! :D

9 kommentarer:

Susanna sa...

Ja det är surt att jobba helg, jag sitter också på jobbet.

Vet du när Löplabbet tidigast kunde ta emot mig för att fixa sulor förresten? 2 september!! Galet lång tid... Däremot fick jag komma dit med mina egna skor när jag ville och provspringa så de kan se lite vad felet är, så det ska jag göra i nästa vecka

Löpning & Livet sa...

susanna: oj, shit vad länge!! Jag trodde det bara var att gå dit typ.. men där ser man.. tur att du får komma och provspringa iaf! :)

Anonym sa...

Man vet aldrig vad det är för låtar på passet. Men jag utlovar en riktig Eurodiscoshock! Om du kommer på Söndag den 20/7 kl 15.30 till Sportlife Frölunda så får du uppleva allt själv. Om du har lust att uppleva det glada 90-talet igen så säg till, då bokar jag in dig som vipgäst ;)

Anonym sa...

Nu vänder jag mig igen till dig, den enda löpexperten jag vet :) JAg har nu under ett antal veckor haft ont i min vänstra hälsena, och jag har vilat mig i 2 månader nu från fysisk ansträngning. Nu börjar det bli bättre och jag vill börja springa igen. Vad hade du gjort, börjat promenera, eller jobbat i lugn takt eller sprungit intervaller (springa 2 min, gå 2 min ex)??? nadja

Löpning & Livet sa...

river: haha.. som vanligt jobbar jag ju då :( Jag jobbar jämt känns det som.. men vi kanske kunde få till ett långpass i skatås nån helg lite längre fram i sommar? kanske 18km spåret plus nåt mer.. skulle vara kul att dra ihop lite folk!

nadja: haha, nån expert vet jag inte om jag är :) Men jag skulle nog testat att springa lite lugnt.. om det känns ok när du går kan du kanske testa en kort lugn runda och se hur det känns.. avbryt direkt om det börjar göra ont så att det inte blir värre!! har du kollat upp vad det är som felar?

Anonym sa...

Attans. Du verkar jobba mest kvällar och helger du. Tungt. Jag är HELT ledig from Augusti så då får vi styra upp ett långpass tillsammans. Vore kul om man blev några stycken också. Själv jobbar jag sista helgen på mitt jobb på myyyyycket länge. Det känns fantastiskt skönt, dock så kommer ju livet bli ganska mycket fattigare, men pengar är ju inte allt sägs det.... Trevlig helg på dig.

M. sa...

vad kul :) grattis:) eller vad man nu ska säga :P hoppas att allt är bra med dig denna dag:)

M. sa...

upptäckte att jag grattade dig under fel inlägg:) kul att du ska plugga och att allt annat verkar gå bra för dig:) kram

Anonym sa...

Tack för tipset, Nej jag har inte kollat upp det, men antagligen överträning, men man vet ju aldrig. Suck. Ska testa och gå en runda och se hur det känns.nadja