torsdag 10 juli 2008

Tillbaka

Efter två välbehövliga lediga dagar (även om jag var ledig under festivalen är det inte samma sak) är jag nu tillbaks i verkligheten på jobbet igen. Visserligen bara för 5 timmar idag och 4 timmar imorn innan ytterligare en ledig dag, så det känns rätt ok.

Under de två lediga dagarna har jag hunnit med 4 träningspass, tre löp- och ett pumppass, så idag är det välbehövlig vilodag. Alla fyra passen har kännts bra så jag ser fram emot backträning tillsammans med Martin imorn! Det är inte ofta vi lyckas pricka in samma pass på samma dag så det gäller att passa på de gånger det händer. Lång backe, ca 300m, är det som står på schemat och jag kan nästan känna mjölksyran i benen under den sista intervallen redan nu. Härligt och hemskt på samma gång..

Igår var vi föresten ute på äventyr! Vi tog Sara och Helenas (kusin plus flickvän som är på besök denna vecka) hyrbil och åkte till en golfbana mellan Kungälv och Marsstrand där man kunde spela utan att ha grönt kort och utrustning, sk Pay and play bana. Det vore ju en överdrift att säga att vi var bra, men kul hade vi! Jag kan verkligen förstå att man kan fastna för golf. Fast det gäller nog att ha tid (och pengar). Det tog ju typ halva dagen och ändå hann vi inte riktigt klart eftersom jag hade en date med Susanna och var tungen att vara i stan vid halv fem. Men det ska definitivt golfas nån mer gång, förhoppningsvis slipper vi regnskurar då!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja men är inte golf lite som löpning. Man kan tävla mot andra, men man tävlar framförallt mot sig själv. Och när man gör det så är det svårt att sluta :)

Löpning & Livet sa...

malin: ja det har du nog rätt i! :D