söndag 27 juli 2008

VARMT!

Det är för varmt för allt! För varmt för att äta, för varmt för att träna, för varmt för att tänka, för varmt för att sova, för varmt för att leva och för varmt för att blogga! Trots detta har jag faktiskt tränat idag. Morgonlöpning och ett lätt styrkepass nu ikväll. Nu har jag även bloggat.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kan bara hålla med.. värmen är skönt, ibland..

Malin sa...

Neeeeej! Säg inte så! Hellre detta än regn!

Villa Carl Larsson sa...

Jag känner precis lika dant. Men jag ääälskar när solen skiner och det är varmt. Jag blir matt och trött men jag blir också så lycklig :) Men att blogga då det hinns inte riktigt med. I alla fall inte för mig.

Kram tjejen

Löpning & Livet sa...

Bra att veta att jag inte är ensam :) Fast egentligen gillar jag ju när det är sol, det är bara lite väl varmt nu!

Unknown sa...

Det är nästan så det är för varmt att gå ner till sjön och bada till och med, det är uppförsbacke på hemvägen!!! Himla dålig planering av svärisarna att bygga stuga på en kulle tycker jag ;)
Fast jag gillar när det är varmt. Bara jag slipper röra mig...

Löpning & Livet sa...

mialena: haha ja nästan.. När jag låg på beachen i söndags var jag tvungen att hoppa i vattnet var tionde minut typ :)

Anonym sa...

Håller fullkomligt med... Vad gör man om man blir uttråkad efter max två timmar på beachen, men det är för varmt för att göra nåt annat än att sola!? Det är som Karro säger: "Det här är verkligen inte din årstid, Marie". Kan det inte vara LAGOM varmt liksom? Man får ju inget vettigt gjort i den här värmen. Orkar inte laga mat, träningen blir halvdan, och jag har massa ärenden på stan som jag inte orkar ta itu med. Nej, nu ska jag sluta klaga och dra till gymet:-) Kram på däj!