torsdag 3 juli 2008

On my way

Iiihh.. Efter en sjukt tidig springtur sitter jag nu på tåget och börjar bli laddad för festival. Löpningseufori ska nu bytas ut mot musikmagi och ljummet-vin-i-plasmugg-tillsammans-med-bästaste-vännerna -eufori. Härligt! Jag må vara för gammal för tältande, leriga campingar och fest ändå fram till morgonen, men konserter med massa superbra musik och underbar festivalgemenskap blir jag nog aldrig för gammal för. Jag kommer nog fortsätta gå på Arvikafestivalen även när jag skaffat en bäbis (det blir nog inte än på ett tag, jag kan ju knappt ta hand om mig själv, men nån gång så). Jag har ju en mamma och en pappa in town, perfekt.

När jag har lite tid över kommer antagligen en och annan "kort" (eh.. jag är ju inte så bra på att fatta mig kort direkt) rapport från festivallivet, så håll koll! :D

4 kommentarer:

ingy sa...

Nice! Det är lyx! Ja festivaltältande är sedan länge förbi... Haha. Nä, iofs var ju i Tyskland 2005. Men oftast blir det sovplats på något annat sätt. Sa att jag ALLTID skulle gå på festivaler, varje år. Men nä, blev inte så, men konserter i sig som sagt slutar jag aldrig att gå på!

Ha det så kul! :)

Villa Carl Larsson sa...

Det gjorde du bra minsann som tog dig upp tidigt för att springa. Imponerad!!! Det är det minsann inte alla som gör.
Hoppas du får en skoj festival. Det blir man aldrig för gammal för :)

lina sa...

Ha det så kul nu!!!!

Löpning & Livet sa...

ingy: hihi, nä vi får väl se hur det blir om några år :)

jozan: jag är riktigt imponerad av mig själv faktiskt :D

lina: det ska vi! :)