torsdag 24 juli 2008

Sommar och sol

Typiskt att solen strålar från en klarblå himmel när jag måste jobba hela dagen. 9-13 på jobb nummer 1 och 17-22 på jobb nummer 2. Jaja, jag får väl trösta mig med att jag har tillgång till en utebassäng på jobb nummer 1. Direkt efter att jag slutat ska jag ge mig ut och försöka få plats bland alla barn och andra simmare som också tycker att det är perfekt att simma/bada en sån här fin dag. Förväntar mig inga rekordtider precis, men jag har iallafall investerat i ett par (billiga och säkert värdelösa) simglasögon så att jag kan försöka lära mig att crawla. Eller rättare sagt andas när jag crawlar.. Själva rörelserna kan jag ju, det är bara det där med andningen som inte går så bra..

En annan bra sak är att jag blivit bjuden att gå på Kent och Thåström på slottsskogsvallen imorn kväll!!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åh! Hälsa Thåström från mig. Och lyssna nog på "Flicka med Guld" Den har han bara spelat på den här "turnén", förutom en gång 1989. En raritet med andra ord.

Löpning & Livet sa...

funrun: jepp det ska jag göra :D Måste bara hoppas att någon kan hoppa in och ta mina två sista timmar på jobbet så att jag inte missar hela spelningen!

Cizzi sa...

Vad gött med utomhuspool på jobbet. Jag skulle plaska runt där hela tiden. haha.

Anonym sa...

Såg att du smygit dig in på en kant i nya numret av fitness magazine. Kul :)

Löpning & Livet sa...

cizzi: haha, jo det är lite lyxigt :)

river: :D

Anonym sa...

Du har en väldigt intressant blogg för en elitidrottare.

MVH
Matilda

Anonym sa...

Haha, jag har precis samma problem när det gäller crawl, kan verkligen inte andas. Glömmer att andas ut under vattnet och gör det istället när jag tittar upp, vilket leder till att jag försöker andas in när jag kommer ner under ytan.... inte så praktiskt!!!

Felicitas sa...

Hoppas att du fick lite sol och bad trots allt! Själv var jag så slut efter att jag kommit hem från Guld-Anna att jag stupdade i säng och sov bort eftermiddagen. :P DUMHELVETES-SKITVADER!!!

Löpning & Livet sa...

matilda: tack!

anna: haha det är precis det där som är mitt problem också! Det går bara inte att få till! Vilket leder till att jag får panik och tror att jag ska då eller nåt..

felicitas: Jo jag fick faktiskt nästan en timmes sol innan det var dags för jobb nummer 2! :)

Nä! Håller de på och krånglar nu igen? Stackare, jag lider verkligen med dig!