lördag 19 juli 2008

Bloggberoende

Idag har vi varit i Jönköping på en liten Hugos namngivningsceremoni. Det första jag gjorde när jag kom hem för ett tag sen (efter tandborstning och annat nödvändigt) var att ta med datorn till sängen för att läsa bloggar. Jag är bloggberoende! Men nu när jag är ensam (pojken är hos sina föräldrar) gör det inte så mycket. :P

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner igen mig... Jag brukar tänka- Ska bara läsa den och den bloggen. Men det slutar alltid med att jag fastnar framför datorn! :)
/ malinhalsofreaket.blogg.se

Anonym sa...

Jag är nog också bloggberoende. Men Andrea, snart finns det nog en behandling mot sånt och då blir vårt bloggläsande kanske lite sundare ;)

lina sa...

Jag med! Lite i alla fall:)

Löpning & Livet sa...

skönt att jag inte är ensam :D