måndag 11 juni 2012

Ett riktigt snorkkarpass

Idag hade jag stämt träff med myntaren till ordet snorkka (transportspringa, för oinsatta) - snorkkis aka snorkfröken. Vad vi gjorde? Snorkkade till respektive jobb såklart. Varför vi inte fått till någon gemensam transportjogg tidigare är en bra fråga. Visserligen börjar vi lite olika tider, men jag kan springa iväg lite tidigare då och då utan problem. Och vi bor några hundra meter ifrån varandra så i teorin är det plättlätt.

Fienden där på andra sidan...

Men i vilket fall. Idag blev det av. Halv åtta snorkkade vi iväg längs vatten och grönska. Sofie fick bestämma väg och visade en fin stig över långholmen. Skönt att slippa en del av västerbron liksom. Eftersom jag var fullt upptagen med att prata och lyssna reflekterade jag inte över att jag faktiskt tog mig över bron utan att vara varken nära att blåsa av eller frysa sönder. Faktiskt så reflekterade jag inte ens över att vi sprang över bron. Konstigt. När vi skiljts åt och jag sprang vidare längs norr mälarstrand insåg jag dock att jag sprang där för första gången sedan maran. Och att jag är vän med den där stranden nu. Den på andra sidan har jag dock fortfarande lite grejer otalt med.

6 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Kul och transportspringa tillsammans!

Snorkkis sa...

Tack för sällskapet. Jätte mysigt! Om du orkar springa i min långsamma takt fler gånger tycker jag att vi gör om det snart!

Västgötskan sa...

Det bästa med att springa med någon; man glömmer allt runtomkring. :-D

Livskraft sa...

Perfekt att springa tillsammans, glömmer att det är jobbigt( om det nu råkar var det) o perfekt att prata o umgås på bästa sätt. Bästa starten på dagen.

Jonna sa...

Åh vad mysigt! Det lät ju helt världsbäst, två så bra personer som transportjoggar ihop, kan ju inte bli fel!

Löpning & Livet sa...

Cykling..: verkligen!

snorkkis: det var inte alls långsamt, det var alldeles lagom och ungeäfr som jag brukar springa!

västgötskan: precis :)

livskraft: Superstart!

jonna: bara du som fattas :)