torsdag 21 juni 2012

Lite paus

Nu behöver jag lite ledigt känner jag. Vilken tur att jag får en bonusdag den här helgen. Åka bort, känna lantluft och skratta med fina vänner. Jag kommer ha en lång semester, fem veckor och eventuellt några dagar ytterligare, i år vilket känns riktigt lyxigt. Dock är den en månad bort så det känns skönt med lite bonus nu och så även helgen om två veckor då det bär av mot Värmland.


Pausunderhållning

Igår var första gången jag på riktigt kände att det är sommar. Grillning tillsammans med några kollegor och en ljus småvarm sommarkväll. Glädjande paus i en vecka då jag varit väldigt trött. Jag lägger mig alldeles för sent i förhållande när jag går upp och Sixten har sovit lite oroligt och tyckt att det varit morgon mitt i natten. Trötthet förminskar framgångar och förstorar motgångar. Lite tröttsamt och lite onödigt. Ja, några dagars paus behöver jag.


- Posted using BlogPress from my iPad

3 kommentarer:

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Låter härligt med en långhelg! Glad midsommar på dig!

Jonna sa...

Kloka du! Skönt att du får 5 veckor sen! Ha en underbar midsommar nu, kram!!!

Löpning & Livet sa...

Tack det samma fina ni!