söndag 24 juni 2012

Morgonfys

Jag skulle ju ta, ovanliga, tre vilodagar på raken i helgen. Det blev inte så. När jag vaknade pigg och utvilad vid halv åtta kunde jag inte motstå suget efter en morgonjogg i solen. Så jag hoppade i springkläder och gav mig av på en tur runt Årstaviken. Pigga ben som ville springa snabbare än jogg. Det fick de för det mesta också. Äkta sommar men utan stekande, kvävande, och förlamande värmen. Lagom.


Vid utegymmet i Eriksdal stannade jag en kvart och mesgymmade lite. Eftersom jag inte ätit ville jag inte ta i för hårt och någon längre stund hade jag inte tid med för vi ska på utflykt idag. Mer om det sen, nu är vi snart framme!


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

Mia sa...

För en löpare så är den här sommaren ultimat nästan varje dag :)

Jenny sa...

Nämän precis perfekt pass ju! :)

Jonna sa...

Spännande, vad är ni ute på då? Skönt med pigga ben sådär på morgonkvisten!

Löpning & Livet sa...

Mia: sant! :)

Jenny: ja, alldeles perfekt!

Jonna: inte så spännande :) En sväng i naturreservat och en sväng på ikea :)