lördag 2 juni 2012

Den korta versionen

Det här är helt ärligt det värsta jag varit med om. Fruktansvärt. Söder mälarstrand med dess vägg av vind andra varvet dödade mig totalt och jag var nära gråten. Tog mig knappt uppför backen upp mot västerbron och sedan var verkligen varenda steg en kamp. Jag är jättenöjd med 3:24:24 men samtidigt lite besviken. Det kanske jag inte borde vara, jag kanske inte hade sprungit snabbare i ett mer optimalt väder, men det känns så. Nöjd efter omständigheterna men tyvärr finns där även ett litet styng av missnöjdhet. Vi får se hur det känns när jag tinat upp och smält det hela lite.

26 kommentarer:

Jonna sa...

Andrea du är helt FANTASTISK!!! Som under dessa förhållanden genomförde ett formidabelt lopp och krossade ditt gamla pers! RESPEKT! Du är min idol för alltid!

Jenny sa...

Helt otroligt bra kämpat! Var stolt och njut av din prestation!

Johanna sa...

Jag säger som ovanstående talare... tycker att du är GRYM!! Det måste ha varit en kamp därute idag, dagens förutsättningar var VERKLIGEN inte snälla! Jag hoppas att du kan känna dig nöjd om ett tag... du krossade väl PB med typ 7 min!?

Anna (Orka mera) sa...

Jättebra jobbat och grattis till det nya pb:t! Kan bara hålla med, det var FRUKTANSVÄRT idag. Trodde på riktigt jag skulle frysa ihjäl!

Anna sa...

Oj oj! Kan inte ens föreställa mig hur det kändes i detta ruskväder! Superbra jobbat Andrea!!

anneliten sa...

Jag är helt övertygad om att du hade gjort en bättre tid med lite mer rimliga förutsättningar. Men varje mara är ju unik med sina förutsättningar och prestationer är svårare att jämföra än tider.

Snorkkis sa...

Fint jobbat Andréa. En väldigt bra tid såklart, men förstår också om du vet att det finns mer kapacitet. Det var överjävligt idag. Fruktansvärt.

Karin sa...

Du har med största sannolikhet en ännu bättre tid i kroppen men tyvärr kan man ju inte bestämma över vädret. Jag tycker det var en fantastiskt bra tid och är så himla imponerad. Det var fruktansvärda förhållanden idag. Väl kämpat Andréa. Jag hoppas verkligen att du kan vara riktigt nöjd med din prestation. Idag var vädergudarna inte nådiga.

Anonym sa...

Fan vad grymt!! Eliten tappade +5min mot förra året säger en hel del även om det är svårt att jämföra år. Men +5min är mycket för eliten. Mitt livs jobbigaste som åskadare också...Grattis!! // Fredrik

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Återigen, du är så grym och jag är SÅ impad av dig och din presation! Stort grattis till din fina tid!

Västgötskan sa...

Som tävlingsmänniska förstår jag din frustration, men jag tror du kommer vara nöjd om en dag eller två.

Jag tycker ni ska ha medalj för att ni sprang över 4 mil i rent vinterväder! :-O

Kram!

Karin sa...

Usch, det där loppet verkar ha varit fruktansvärt!! Du gjorde det skitbra!

RosaMilton sa...

Men du är galen som är missnöjd! Att prestera en så bra tid i det här vädret! Jag är full av beundran!

Anna sa...

Skojar du Andrea! Du får inte vara missnöjd. Det är fantastisk tid som du ska vara stolt över. Det är inte vem som helst som kan smälla till med en sådan tid under de förutsättningarna ni hade. Skitbra!

Annie sa...

Du är helt fantastisk! Det krävs en till dimension och ett fokus, ett horn att ta sig igenom väderförhållanden som inte är inom normal radie. Jag förstår också känslan av lite missnöjdhet. den man inte "får" känna, den tror jag du använder till att persa IGEN på nästa mara. Man tänker liksom " vad kunde jag gjort utan vädret" men just vädret är ju det det är! Fantastiskt!

Livskraft sa...

Superbra jobbat ju, såg maran på tv o led med alla som kämpade. Tycker du fick en grymt bra tid.

LöparKrille sa...

I det vädret är det en prestation att bara ta sig i mål. Och du, din tid var grym!

Lisapisan sa...

Hoppas det känns bättre nu och att du är stolt över ditt nya pers! Och att du ändå har motivation kvar att ladda om inför nästa mara i trevligare väder mot ännu ett pers. Grymt bra jobbat idag!

Per sa...

hej
du, visst var vädret skit i dag, men titta dig omkring, de är inte bar Stockholms Marathon och Hässelbys och Spårvägens tävlingar som det finns att välja på.

kolla i tävlingskalendener och hitta nästa lopp.

när jag tävla för 30-35 så välda andra lopp. där kan du fixa dit 3.10 eller något som jag tror du ha möjlighet till.

Lycka till

Amanda sa...

Så psykiskt påfrestande lopp. Trodde att jag skulle behöva bryta p.g.a. att jag var så nedkyld.
Men hörrdu, vi kom i mål trots omständigheterna. Vi är grymma!!!

Staffan sa...

En dag med bättre förhållanden gör du lätt sub 3:20! Södermälarstrand och Västerbron andra varvet var BRUTALA!! Men det skulle bli värre, efteråt! DET var det värsta jag varit med om, skakade och grät som ett barn av köld, utmattning och glädje. Njut av ett Pab satt under verkligt tuffa förhållanden!!

Staffan sa...

Njut av ett PB skulle det stå i slutet,IPaden är lite lurig att skriva på!

Daniel sa...

Det är ju PB under tuffa förhållanden! Du ska vara grymt nöjd och jag är imponerad!
Stort grattis till prestationen!

Petra sa...

Helt otroligt bra kampat Andrea! Vilken prestation - du ar grym!!!

Unknown sa...

Verkar ha varit helt vidrigt kallt! Grattis till fina tiden! Vilken prestation!!

Löpning & Livet sa...

Tacktacktack! Det var verkligen extrema förhållanden igår och de som var ute längre än mig är än större hjältinnor och hjältar!

Några 3:10 kan jag inte, men kanske 3:20 vid bättre förhållanden.