torsdag 28 juni 2012

Ja just det

Bollen har fått mera sällskap.

Jag har skaffat mig TRX. Hur bra som helst. Jag har dock inte testat dem än. Hämtade ut dem igår och hade tänkt köra en sväng med dem utomhus (väntar fortfarande på dörrfästet) efter middagen, men så skulle Martin iväg och jag kan ju inte lämna sovande Sixten. Så premiären får vänta. Inte idag för idag är det vilodag. Lördag känns som en bra dag för TRX-styrketräning. Utomhus om dörrfästet inte kommit och det är bra väder. Kanske utomhus i vilket fall som helst om det är bra väder. Tänk att bara kunna lägga ner banden i ryggsäcken, springa en snutt till en fin plats där det är lite skog, hänga upp banden i träden och träna en stund innan man springer vidare. Låter bra i teorin. Jag gissar att det inte kommer att hände särskilt många gånger i verkligheten. Men hemma, ute och inne, kommer de användas, det kan jag lova. Nu är det bara ett par tre tynge kettlebells jag saknar (Jag har en 12kg och en 16kg.) , sedan behöver jag i princip aldrig besöka ett gym mer. Fast det gör jag ju ytterst sällan nu med när jag tänker efter.

6 kommentarer:

anneliten sa...

Var köpte du den? Tänkte köpa en i present till min man som fyller strax. Med baktanken att jag kan låna...

Löpning & Livet sa...

Beställde min från gymgrossisten,men de verkar finnas lite här och var till samma pris.

Västgötskan sa...

Jag skulle också behöva införskaffa lite hemma-grejer. Perfekt att kunna köra både TRX, kettlebells, pilatesövningar och vanliga vikter hemma. :-)

Jonna sa...

Vad roligt! Hur fungerar den rent praktiskt, fäster man den på väggen eller runt en dörr eller hur är det?

Löpning & Livet sa...

Man kan fästa den i en (stängd) dörr mha ett speciellt dörrfäste som jag väntar på ska komma, eller så fäster man den runt något säkert som en stabil trädgren, en takbjälke etc. Plättlätt :)

Carina sa...

Jag har också funderat på de där TRX-banden. Vore intressant att läsa vad du tycker om dem! Kanske vore läge för ett inköp :)