tisdag 12 juni 2012

Dags för lite fart (förhoppningsvis)
Jag fick ett infall och frågade Caroline om vi inte skulle efteranmäla oss till Parloppet. Hon sprang en sådan snabb snabbdistans härom dagen och jag tyckte att hon borde testa ett 5km lopp. Vad jag tänkte angående mig själv vet jag inte riktigt dock, men det kan väl vara kul att få känna lite fart under fötterna. Jag har inga större förhoppningar på dundertid då jag har rester av en mara i benen och stått och gått på jobbet en hel dag innan. Men jag ska göra mitt bästa. Jag har aldrig sprungit ett riktigt 5km lopp (Vårruset har jag sprungit i Göteborg några gånger, men det är ju inte 5km utan snarare 4,2.) så jag har ingen aning om vad jag skulle kunna springa på för tid om jag hade bättre förutsättningar. Men det är ju också bra. Ingen press på tider alls. Eller, lite kanske. men jag är snäll mot mig själv och är nöjd med en tid som hamnar närheten av min milsnittfart. Vi får se, nu ska jag cykla till jobbet och jobba först.


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

Åsa sa...

Kul med parloppet! Ser att du använder löparkjolar. Vilket märke kör du? :)

Jenny sa...

Ha ha du behöver nog inte oroa dig för att inte springa snabbt! jag vet att du kommer köra med snabba ben!

Jonna sa...

Jag tror det kommer gå riktigt fort för dig i kväll! Superkompensation, eller vad kallas det? Lycka till! (Även om jag inte avundas dig så mkt, sprang ju 5 km-lopp härom veckan, det var skitdrygt ;)

Karin sa...

Härligt! Jag tror att det kommer att gå galant! Dock var parloppet (iaf förra året) inte heller fem, typ 4,7? Ej kontrollmätt, men kul!! (och riktigt backigt!)