tisdag 12 juni 2012

21:14
Enligt min klocka, så kanske någon sekund snabbare. Jag brukar vara lite seg med att stoppa. Typiskt nog verkar det ha varit nåt strul med våra chip för vi finns inte med i resultatlistan. Hoppas det dyker upp senare för enligt våra beräkningar borde vi blivit fyra i vår grupp. Jaja. I vilket fall som helst var det sjukt jobbigt och sista kilometern fick jag koncentrera mig på att inte kräkas. Men nöjd får jag nog vara med tiden. En dryg vecka efter maran och allt.


- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

Jonna sa...

Grymt starkt! Det visste jag väl! Men så nära marathon, imponerande!!!

anneliten sa...

Helt suveränt!

Jenny sa...

Precis som jag trodde, riktigt bra tid!

Löpning & Livet sa...

Det var visst en startgrupp till så fyra är vi inte längre :) men grymt nöjda ändå!

Snorkkis sa...

Vilken tid! Grattis!

Löpning & Livet sa...

och vi komma femma ändå :)

Fit-Eva sa...

Grattis å snygg var du oxå :-)

Västgötskan sa...

Starkt jobbat! Kräkkänsla är bra betyg. ;-)