lördag 2 juni 2012

4306 är redo!

Jag kapitulerade ändå och valde långbenat och långärmat under det det korta. Foto; Madeleine Johansson

Redo för en kamp mot kylan, regnet och framförallt isvinden. Det kommer bli något utöver det vanliga det här. Varje sekund över pers är värd minst det dubbla i glädje idag. Det är tur att jag var en av dem som sprang Lidingöloppet 2007 och vet hur det känns att vara genomblöt redan innan start. Men nu är nu och nu ska jag försöka ha lite roligt även när benen gör ont och all ork är slut. Det är nu jag har min chans!

5 kommentarer:

AKA sa...

Må vinden ligga dig i ryggen och regnet hålla dig lagom uppfriskad! Lycka till!

ida sa...

GRATTIS till din finfina prestation! GRYMT JOBBA :D

MMS sa...

Bra jobbat idag! En helt annan fråga, ser att du springer i loverunning-kjol, funderar på att köpa en, men det jag undrar är om du har de med tights under eller de med kort "trosa"? Har lite svårt att bestämma mig ;)

Löpning & Livet sa...

Mms: jag har tre olika varianter. Dels den med enbart trosa (den svartvita), dels den med korta tights (den jag sprang maran i) och dels en med trekvartstights under. Gillar alla och kan varmt rekommendera!

Löpning & Livet sa...

Och tack för pepp och grattis!