onsdag 27 juni 2012

Saker jag gillar
Att springa och samtidigt lyssna på berörande saker, det gillar jag. Att benen som var som betong tretton timmar tidigare pinnade på rätt bra där under mysjoggen, det gillar jag. Starka och inspirerande människor, det gillar jag. En sådan är Anja Pärsson vars berörande sommarprat jag lyssnade slutet på under ovan nämnda mysjogg. Jag gillar henne, jag gillade pratet, jag fällde några tårar. Att trängas på tunnelbanan, det gillar jag inte. Att stressa, det gillar jag inte. Men att komma hem till toddler som lyser upp när han får se mig, det gillar jag. Att bli kramad av toddlern gillar jag. Att äta min kärastes hembakade piroger, det gillar jag. Jag gillar också att träna med mina kettlebells i tabataform. Och att efteråt äta efterrätt gillar jag massor. Jordgubbar, vaniljkesella och havssaltchoklad. Vardagslyx.

7 kommentarer:

Karin sa...

Du är klok du!

Anonym sa...

Visst var det härligt att lyssna på!?

Jonna sa...

men vad gott!!!

Johanna sa...

Du gillar bra saker tycker jag! Jag känner att jag gillar ungefär samma :)

Anna sa...

Anja! <3 Fällde också några tårar här i Älvsjöskogen!

mammaspring.com sa...

Du har smak för det goda och det nyttiga märker jag! Det gillar jag!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Vad mycket bra saker som du ser till att uppskatta! Finns så mycket glädje i livet och vardagen. Underbart!