tisdag 12 juni 2012

En femteplats!

Team Löpning & Livet lyckades knipa en femteplats i damklassen med våra 21:13 respektive 21:30 på den i år kontrollmätta banan på 5km! Vi fick till och med hämta pris, ett presentkort på Löplabbet och en t-shirt från Karhu. Häftigt! Min tid är väl egentligen ingen tid som helt motsvarar min kapacitet (Jag sprang exempelvis andra halvan av Premiärmilen i våras nägra sekunder snabbare.) men med en mara sprungen för en och en halv vecka sedan är jag ändå riktigt nöjd. Benen kändes faktiskt mycket bättre än jag vågat hoppas på efter en (nästan) hel dags jobb som brukar få dem att bli till stubbar. Men det är ju det där med tävling... Jag tycker att banan var rätt tuff ändå, där första kilometern (åt mitt håll, man springer ju åt varsitt håll) lutade mer eller mindre uppför större delen. Sedan lite upp och ner i mitten där ett parti på gräset var lite trixigt och jag var rädd att trampa fel. Det lutade visserligen nedför, men var lite klurigt att dra på för fullt. Mot slutet var det flackare och jag kunde öka lite. Då slog ett illamående till och jag trodde på fullt allvar att jag eventuellt skulle kräkas. Ägnade sista biten åt att fundera över hur man snyggast gör det? Men till min stora lättnad slapp jag. Någon minut efter målgång hade jag repat mig igen.

Ganska välmatchade utan att ha pratat ihop oss innan :)

Parloppet var ett roligt lopp som jag definitivt kommer springa igen! Även fast jag under tiden svor över att aldrig mer springa 5km lopp så är jag lite sugen nu. Jag borde ju kunna pressa ner tiden en bit under 21min med rätt förutsättningar tycker jag. Hm... Vi får se vad det kan bli av det hela.

15 kommentarer:

Daniel sa...

Snyggt! :) Grymt bra så här kort tid efter maran!

Jonna sa...

Grymt Andréa, grattis! Det är nog inte sista ggn i din löparkarriär du får hämta priser, det är jag tämligen övertygad om!

Karin sa...

21,30+21,30 är 43. Du springer milen snabbare än så. Du har lätt sub 20 i benen!

mary sa...

Då kan du ta revansch redan i morgon - på Grillfemman i Hellas kl 19!

Malin sa...

Du är så himla grym och inspirerande med din löpning! Stort grattis!!

Johanna sa...

Wow! Wow! Grymt sprunget!

Jenny sa...

Snygga är ni också!

Livskraft sa...

Härligt jobbat och vilket roligt typ av lopp ju.

Löpning & Livet sa...

Tack snälla ni! Men ingen grillfemma idag :)

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Snygga OCH snabba vi var!

Musqot sa...

Bra jobbat!!

Själv har jag löparabstinens efter bebisleverans så jag tycker det är så kul att läsa om andras löparprestationer.

Heja heja!

ha en trevlig kväll!
Hälsningar Musqot

felicia sa...

sprang oxå parloppet igår.. dock inte lika snabbt som er men =D

Unknown sa...

Jättegrattis! Och snygga är ni också! :)

Carina sa...

Snyggt sprunget!! Grattis!!

Vi var också med och kom på 68:e plats vilket vi var jättenöjda med. Det var som du skriver ett kul lopp. Jag kommer definitivt vara med och springa igen!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Grymt bra sprungit av er! Kul att nu fick en femteplats!