lördag 9 juni 2012

Små helgfunderingar

Lördag verkar betyda regn nuförtiden. Lite tråkigt då jag sett fram emot en dag utomhus. Lite utomhusande får det väl bli ändå, men inte sådär hela dagen som jag hade velat. Jag måste intensivkramas med Sixten och Martin idag för imorgon ska de åka till småland. Jag måste vara hemma och jobba några veckor till innan jag också får vara ledig. Jag funderar lite över hur det kommer kännas. Att vara själv och ensam alltså. Jag har aldrig varit ifrån Sixten längre än en hel dag, men nu är det dags och det blir ingen mjukstart med en natt utan flera. Exakt hur många är dock lite oklart.
 
 
Men det passar ändå ganska bra för jag har lite jobb att göra här hemma plus fullt upp med att öva in body balance-koreografi. Därutöver ska jag lyxa med en riktig sovmorgon någon dag. Sova så länge att jag precis hinner upp och göra mig iordning och åka till jobbet. Äta frukosten i farten och slippa sanera halva köket efteråt. Fast jag kommer säkert vakna senast klockan sju ändå...

6 kommentarer:

Snorkkis sa...

Det blir säkert lite ovant, men M o S får det säkert jätte skönt på semester från stan.

Kanske nu i början av veckan kunde vi få till ett morgonpass ihop?

Västgötskan sa...

Flera nätter. Oj, hoppas du är distraherad. Jag tycker man längtar ihjäl sig efter de små liven redan efter en natt...
Och när de är här och rusar runt vill man ha egentid. Aldrig är man nöjd! ;-)

Sofia sa...

Åh vad jobbigt! Jag skulle också vara vemodig och undra hur jag skulle hantera saknaden. Det kommer nog bli lite tufft men du kommer greja det! Du och jag kan ju tex passa på att ses på en after work så har du den kvällen fixad:)

Löpning & Livet sa...

snorkkis: ja, absolut! Jag kan nog alla dagar egentligen eftersom jag bara kör på känsla och inte planerar träningen den här veckan heller. Jag kan springa iväg tidigare än vanligt så att du inte kommer försent :)

västgötskan: usch, säg inte så :)

sofia: ja men så klart vi ska! Kan inte måndag, men gärna tisdag eller onsdag!

Ingmarie sa...

Ovant och säkert kämpigt men du grejar det! Påminn dig om att det bara är en kort stund. Du må vara ensam i lägenheten men inte i livet.:-)

Snorkkis sa...

Kul! Måndag och tisdag funkar bra för mig. Jag behöver vara på plats ca 8.30 så att jag hinner duscha innan städpatrullen kommer och tar över omklädningsrummet. Tycker du 7.30/ 7.40 är för tidigt?