måndag 18 juni 2012

En plus en plus en
En annan outfit och en en annan tid på dygnet än på bilderna. Men skorna var iallafall de samma. Under den första och tredje aktiviteten. Under den i mitten var jag såklart barfota. För det var body balance. Första gången med nya koreografin och alltså lite smånervöst. Det är alltid så svårt den första gången. Kanske andra också. Då har jag svårt att fokusera på så mycket annat än vad som kommer sedan. Inte så duktig instruktör mer än att just guida i rörelserna. Men det blir bättre i takt med att koreografi och musik sätter sig tack och lov.


För att ta mig till och från gymmet använde jag fötterna. Jag sprang. Nej, joggade är ett mer rättvisande ord. Mysjoggade. Min favoritaktivitet näst efter att sova med näsan mot Sixtens huvud. Ja, eller att sova över huvud taget faktiskt. Jag gillar det. Ändå sitter jag och skriver nu istället för att lägga mig i tid. Onödigt. Bäst att sätta fart.


- Posted using BlogPress from my iPad

4 kommentarer:

Livskraft sa...

Kan jag ha mött dig i Sthlm i lördags morse, var nära att hälsa men så tänkte jag att är det inte du tror väl personen jag är helknäpp. Vi kom 4 tjejer med träningskläder o packning och skulle precis svänga av mot sats Hötorget

Löpning & Livet sa...

Ja, men det var nog jag. Lite lustigt för jag såg att det kom fyra tjejer som såg ut som om de/ni skulle på gruppträningsutbildning (sånt bara ser man på nåt sätt :) ) och tänkte då att du kanske är nån av dem. Jag visste ju nämligen att du skulle på utbildning. Men jag hann inte riktigt se om någon verkligen var du, vågade liksom inte stirra ut er :)

Annie sa...

Ja visst är det fntastiskt hur dålig man är på att lägga sig trots att man älskar att sova så mycket :)

felicia sa...

vad använder du dig av för strumpor? vilket märket är det och är du nöjd?