torsdag 31 maj 2012

Trots och njutning

En av de finaste.

Jag bestämde mig just för att sluta noja och oja mig över vädret på lördag. Det blir som det blir och det blir lika för alla. Det enda tråkiga är att upplevelsen inte blir lika fin och att publikstödet förmodligen är lite mindre. Jag bestämde mig också för att trotsa vädret och springa i kjol och linne ändå. Men med armvärmare och kompressionsstrumpor (Det sistnämnda hade jag visserligen tänkt ha ändå, men nu slipper jag iallafall få solränder...). Känslan är allt. Därutöver kommer jag sluta vara nervös och ägna morgondagen åt att njuta av att jag bara jobbar 2-3 timmar mitt på dagen. Jag ska krama de två fina jag har i mitt hus (nåja, lägenhet) och gå på marathonexpot med endast glada fjärilar i magen. Och jag ska vila i övertygelsen om att jag KAN och med vetskapen att om det  inte skulle räcka ända fram har jag iallafall kärlek i mitt liv. Men jag kan. Jag VET att jag kan.

8 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Låter så kallt det där... Tror inte jag vågar köra så lättklätt, jag hatar ju att frysa! Ska själv sluta desperat-surfa på alla vädersajter, de är ju löjligt överens för en gångs skull...

Unknown sa...

Klart du kan! Heja! Heja!
Gammal tröja man kastar längs vägen är mitt tips :)

Ingmarie sa...

Ja det gäller att välja sin akrig. det mot vädret är dömt att misslyckas. ;-) Och visst KAN du! Det är ingen som helst tvekan. Du är superduperstark nu!

Jonna sa...

Det är så spännande så det är inte klokt! Och DU KAN! Du om någon kan gå till startlinjen rak i ryggen, full i självförtroende! Jag tror stenhårt på dig!

Annie sa...

Du kommer flyga fram och jag o E ska heja för flera!!! :)

To Dakota and Back sa...

Bra tänkt! Kände mig just väldigt opepp på grund av vädret, men som du skriver, bara att sluta noja! (men jag vill ju inte frysa!)
Lycka till!

Matilda sa...

Klart du KAN!!! Spring bara spring och tänk vad skönt med en varm dusch i mål!
Lycka till:)

Ann sa...

Klart du kan, du är helt GRYM! Och går det åt pipan (vilket det inte gör, men ändå...) så spela roll, det är ju jämförelsevis en världslig sak vi ska syssla med i morgon, precis som du skriver.

Men vi KAN! Äh, vi persar i morgon, inte sant? Trots hällregn och stormvind. HEJA OSS!