måndag 7 maj 2012

En helt vanlig måndagskväll

Men inte en helt vanlig måndag. En helt vanlig vartredjemåndag dock. Ledig måndag eftersom jag jobbade i lördags. (Faktiskt är jag ledig imorn också, ibland är schemat bra alltså.) Men som de allra flesta måndagar slutade även denna med Body Balance. Instruerande. Idag presenterade jag väl kanske inte på topp direkt men så är det ibland. Men desto mer positiv var känslan i min kropp. Stark och smidig och benen stumnade inte alls så mycket som de brukar i krigarna. Och det dagen efter jättelångt långpass. Ibland är inte livet logiskt.


Resten av dagen har gått i effektivitetens tecken. Jag hann med att fixa en hel massa saker, en sväng på öppna förskolan med Sixten och en kort shoppingtur plus en tur till djuren, sandlådorna och gungorna i Blecktornsparken med hela lilla familjen. Imorn tänker jag också vara effektiv. Men kanske vila mig en sväng på eftermiddagen också. Det är ju trots allt Göteborgsvarvsvecka. Även om jag, sedan jag fick reda på vilken startgrupp jag springer i, inte har några höga förväntningar eller krav på mig själv (Mer än slå min bästa varvettid, men pb't på 1:39:49 är jag faktiskt tveksam till om jag kommer fixa.) så vill jag ju vara lite utvilad iallafall. Tuff träning imorn förmiddag, lätt träning på onsdag och torsdag. Sedan får jag vara redo.


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

Jonna sa...

Det skulle inte förvåna mig det minsta om du slog ditt gamla pb! Men ditt stora mål ligger väl några veckor längre fram.

Löpning & Livet sa...

Det blir nog svårt tyvärr, men om jag har en väldigt bra dag och det itne är så trångt som jag tror så kanske :) Hoppas kan man alltid och självklart kommer jag köra på för fullt!