torsdag 10 maj 2012

Och just det...

...här (<-klick) går det att läsa en liten text jag skrivit. (Rubriken har jag inte satt själv dock. "Unna" är ett ord jag är lite kluven till.) Jag är nämligen ny hälsa/kost/träning-krönikör i tidningen Arbetaren. Roligt värre! Vilka grejer den här bloggen har fört med sig. Förutom riktigt nära vänner och fina bekantskaper har jag, direkt eller indirekt, fått olika jobb via den. Via den här lilla platsen där jag bara skriver av mig det jag behöver få ur mig.

På en annan plats finns en text om vätska. Den kan du kanske ha nytta av även om du inte ska springa Tjejmarathon.

3 kommentarer:

Annie sa...

Visst är det häftigt? :) Du skriver bra så vad kul att det blir mer skrivande!

Carina sa...

Helt rätt att du får andra skrivuppdrag också. Du är jätteduktig på att skriva!

Jonna sa...

Grattis Andréa! Skoj att få sådana uppdrag!