lördag 26 maj 2012

Livskvalité

Vi har precis öppnat en flaska rosé och ska strax börja äta thaitakeawayen. Det är sommar ute och om en vecka har vi sprungit marathon igen. Mitt tredje, Martins fjärde i och med försprånget förra året då jag bara sprang halva (visserligen tre månader och tio dagar efter förlossningen, men ändå).På vägen hem funderade jag lite på det här med mat och hur det blir mer och fler dieter, förbud och andra tillkrångligheter (ett ord jag kom på just i detta nu) Jag tycker inte att det ska ätas socker till frukost, halvfabrikat till lunch och chips till middag, men varför så extremt? Jaja, alla gör precis som de vill och jag bryr mig egentligen inte om vad andra väljer. Däremot tycker jag att det är väldigt frustrerande och skrämmande när de som är lite oinsatta, förvirrade och/eller i riskzonen för osunda beteenden hakar på lite av allt och så finns det ingen energi och näring kvar tillslut.

Nåja, nu ska jag dricka mitt rosévin, äta min thaimat och titta på Mästarnas mästare innehållandes min första stora idrottsidol Pernilla Wiberg. Livskvalité.

- Posted using BlogPress from my iPad

6 kommentarer:

Karin sa...

Du är klok du A!! Njut!

mammaspring.com sa...

Idag har jag njutit av allt... god mat, lite gotti och nu prosecco... Ajajajjjj :) SÅ gott! :)

Tror att man ska äta "ren mat"... dvs skippa det som tillverkats i en fabrik! :)

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Kloka tankar! Låter som en mysig kväll med gott att äta å dricka!
Ha det fint!

Johanna sa...

Nice på alla fronter! Livskvalitet deluxe!

(Och grymt imponerande att du sprang ett halvt maraton så kort inpå förlossning!)

Jonna sa...

Ja visst är det livskvalitet! Jag sätter stort gilla på allt i detta inlägg!

Malin sa...

Kloka ord om maten! Och jag tappade verkligen hakan i golvet när jag läste om din löparbedrift så snart efter förlossningen. Snacka om superwoman!