tisdag 15 maj 2012

Roligt

Haha, de där marathonfotograferna kan verkligen konsten att få mig att se ut som sitt värsta jag på bilderna. Eller så är det kanske löpning och i synnerhet löptävling som får mig att se sådan ut. Inte så smickrande. Hoppas det kommer ut någon bättre.

Hehe. Det är bara att skratta åt eländet. Men det bjuder jag på.

Ikväll ska jag dock fotas igen. Den här gången av en fotograf från Expressen, för en artikel om löpning jag ska vara med i. Ja, jag halkar verkligen in på de mest oväntade grejer via den här bloggen. Lite mer smickrande än bilden ovan.

7 kommentarer:

Jonna sa...

Så skoj att du får välförtjänt uppmärksamhet! Snart kan du sadla om och jobba med frilans enbart :) Om det är det du vill, givetvis.

Löpning & Livet sa...

Ja fast det är inte jag som skriver den, jag har bara intervjuats :) Men tack ändå!

Anna (Orka mera) sa...

Äsch det var väl en fin bild! Du skulle ha sett mina... Lycka till med intervjun!

Snorkkis sa...

Kul med uppmärksamheten! Jag tyckte bilden var fin. Det var väl ingen walk in the park att springa en halvmara.

Västgötskan sa...

Hihi! Alltid lika snygg (ok, nästan då). ;-)))

Men vem visar sin bästa sida mitt i ett lopp, liksom. :-D

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad roligt att du ska vara med i Expressen!

Jag tycker du ser bra ut på bilden. När man springer ska man ju se ansträngd ut! =)

Ha en bra dag!

Löpning & Livet sa...

hehe, ansträngd, arg coh allmänt eländig :) Tur att jag vet att jag inte alltid ser ut så :)