söndag 27 maj 2012

Fina grejer

Den här söndagen, tillika mitt livs andra mors dag, har jag spenderat med riktigt fina grejer. Först ut var en lugn och fin springtur tillsammans med Caroline och hennes man. Vi sprang en liten bit i fina Nackareservatet och hann med en tur upp på hammarbybacken. Slutligen landade turen på några fler kilometrar än jag tänkt mig och blev snudd på ett långpass. 16,9km är inte riktigt ett långpass för mig, men nästan.Efter hemkomst, lunch och dusch bar det iväg på en liten promenad, fika och lekparkshäng. Lite fler fräknar på nosen och kanske lite mindre vita ben.Middag, bad av Sixten och lite annat fix innan en stund med kettlebellsen. De har fått vila lite väl mycket det sista. Det blev mycket övningar som jag nästan alltid kör som sumosquats, marklyft, svingar av olika slag, windmill, tåhävningar och clean&press. Kanske något mer som jag glömt nu.
Jag gillar verkligen den lila sportbh'n jag har på mig. Den hittade jag av en slump på hm, tvekade en stund över de smala axelbanden men köpte den ändå eftersom den kändes ganska stadig trots allt. Efter att ha testat den hemma insåg jag att den nog går att springa i till och med. Jag är inte riktigt van vid att kunna ha den här typen av bh's men tackar och tar emot. Amningen medförde att jag kan köpa betydligt mindre kupstorlekar. Tack för det och äntligen säger jag.

- Posted using BlogPress from my iPad

5 kommentarer:

Ingmarie sa...

Det var en mors dag som heter duga.:-)

Snorkkis sa...

Härlig dag! Verkade som varje aktivitet var mer än topp!

Jonna sa...

Underbart... vilken helg! Och nu är det denna vecka, det är nu det händer... sååå spännande! Tror jag måste beställa en sms-bevakn på dig till lördag, kan jag få ditt start-nr sen? :)

Anonym sa...

Låter som en alldeles perfekt! morsdag!

Löpning & Livet sa...

Det var en bra dag.

Jonna: jag har startnr: 4306