torsdag 31 maj 2012

Dan före dan före dan

Gårdagen förflöt snabbt och utan att jag hann fundera så jättemycket över den där maran. Eller nu ljög jag lite. jag har visst funderat. Jag har ojat mig över hur vädret kommer bli. Jag har funderat över klädval tillsammans med kollegor. Jag har fått lite ångest över hur tjocka och trötta mina ben blir efter en dags jobb. Och så jobbade jag ändå i kompressionstights igår. Idag adderar jag ett par kompressionsstrumpor också och gör allt för att försöka byta bort åtminstone halva dagen imorgon. Jag behöver ligga med benen i högläge och äta.

Men alltså, hur kallt är egentligen åtta grader och regn? Lite för kallt för att det ska kännas skönt va? Jag vill såklart inte ha trettio grader varmt och stekande sol, men lite lagomt hade ju varit bra. Nä, måste kolla vädret igen tror jag...

6 kommentarer:

Mia sa...

Det är inte alla som är min storfavorit direkt :) Är helt säker på att det kommer gå bra, oavsett väder. Jag är såååå imponerad av dina förberedelser. Där ligger jag i lä :) Hoppas jag har möjlighet att följa framfarten på webben. Tänk: STARK!

//Mia

Anna (Orka mera) sa...

Kolla inte vädret, du blir bara ledsen :) 7 grader, regn och blåst är typ mitt värsta väder. Då blir jag hellre en svettpöl i plus 28! Anyway, lycka till på lördag, och ta mitt pb nu när jag inte ska göra det själv!

Jonna sa...

Åh, det är så på pricken! Inför alla stora, viktiga utomhusarrangemang... man kollar vädret typ 10 ggr per dag, lär sig vid vilka tidpunkter YR.no resp SMHI uppdaterar prognoserna, sitter där och trycker maniskt... Jag tycker vädret låter härligt för löpning, när man väl kommit igång och sprungit! Hoppas du får till vila nu!

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Åh, jag blir nervös för din skull nu:)
Vi håller tummarna gällande vädret!
Hoppas uppladdningen går bra:)

Sara sa...

Det där vädret alltså! Hur det än lir på lördag så håller jag tummarna för att du får ett fint lopp - jag tror på dig!

Löpning & Livet sa...

Mia: vilken ära! :) Kommer försöka hänga på dig då. Men det blir nog tufft!

Anna: nä, nu ska jag sluta kolla och börja trotsa!

Jonna: Ja, ganska dumt eftersomd et blir som det blir ändå :)

Caroline: :) Hör av mig ang ev langning!

Sara: Tack för ditt stöd!