lördag 5 maj 2012

Benvilardag

Igår snabbdistansade jag till jobbet. Det gick bra i början och fram till någonstans efter mitten. Jag försökte att enbart gå på känsla, jobba med tekniken och inte kolla klockan. Inte någon maxning på något sätt utan en bit under tröskeln. Sneglade på klockan någon gång ibland och det såg bra ut. Men så svängde jag upp mot söder mälarstrand och då tog det stopp. Nästan iallafall. Jag möttes av en vägg av motvind. En sådan som jag brukar prata om på mina cykelpass. Inte alls rolig faktiskt. Men tillslut var jag ändå framme vid nedjoggsdags och kunde summera ett helt ok pass i godkänd fart. Om inte väggen kommit hade jag nog kunnat snitta runt 4:30-fart men nu blev det strax över.


En annan gång efter tilljobbetspring

Idag får benen vila. Det känns i vaderna att jag sprang fyrahundringar i tisdags, i Nike Free i onsdags (om än kort), kuperad skog i onsdags och snabbdistans igår. Imorgon väntar längsta långpasset på två år. Sista långa innan maran och gissningsvis sista långa på ett tag.

Det är jobblördag idag och jag sitter på tunnelbanan istället för springer. Men löpning består ju dagen av ändå. Från morgon till kväll nästan alla dagar i veckan. Vilken lyx egentligen.

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

anneliten sa...

Fantastiskt vad bra förberedd du är inför maran nu! Jag kommer att stå vid sidan och HEJA allt vad jag kan. Och vara lite avundsjuk.

Jonna sa...

Ja du är en riktig lyxlirare du ;) fast du jobbar hårt för det! Och det är ju inte alltid lyxigt förstår jag. Skönt med vila när den är välförtjänt och efterlängtad!

Livskraft sa...

Låter som det kommer gå betydligt bättre för dig än mig nästa lö. Ska också köra långpass i morgon..... Längsta på över fyra år!

Carina sa...

Låter som en mycket välbehövlig vilodag!