måndag 28 maj 2012

Nu är det nära

Nu är det maraveckan. Äntligen och samtidigt alldeles för tidigt. Men nu är det bara att köra och jag kör på det upplägg som jag vet passar mig. Jag kommer dock göra om tisdagen något genom att springa intervaller på morgonen och ett halvtufft distanspass på kvällen. Och däremellan äta lite mindre kolhydrater. Skillnaden är passet på morgonen. Jag har alltid annars kört ett tufft pass på kvällen, men jag vet hur mina ben känns efter en dags jobb så jag väljer att tänka om. Visserligen hade jag (Väl? Får nog kolla upp det.) jobbat tisdagen innan maran för två år sedan också, men nu testar jag det här.

Idag blir det ingen löpning utan bara min Balance-klass som visserligen inte är så bara. Men lagom. Helvila onsdag och torsdag och sedan ett pyttepass på fredag eftermiddag (Hoppas på att kunna vara ledig från jobbet åtminstone halva dagen.). 4-5km lätt lätt jogg med några korta fartökningar. Sedan är det dags.

Jag brukar och kommer äta ungefär som vanligt från tisdag kväll och fram till lördag, men addera extra drickbara kolhydrater och lite mer godis än vanligt. Det fungerar bra för mig och jag känner mig trygg med det.

6 kommentarer:

Västgötskan sa...

Stort lycka till! Låter som du är mentalt förberedd! :-D

Jenny sa...

Du är garanterat förberedd och redo!

Livskraft sa...

Spännande att följa. Låter som det kommer gå bra för dig, härligt och stort lycka till!

Johanna sa...

Låter som ett väldigt bra upplägg. Jag hejar på dig, LYCKA TILL nu sista förbedelsedagarna!

Carina sa...

Roligt att läsa att du satsar! Du är bra förbredd och jag tror det kommer gå bra. Det ser ju ut att vara gynnsamt väder, skönt!

Jag ska köra min första riktiga tömning/laddning någonsin den här veckan. Intressant att se hur den påverkar mig!

Jonna sa...

Ååååååååh det är så spännnande nu!!!