tisdag 8 maj 2012

Den 8:e maj

Idag (eller snarare ikväll/inatt), den 8:e maj är det åtta år sedan jag och Martin träffades för första gången. Det har varit toppar och en djup dal där vi faktiskt gjorde slut och levde på varsitt håll i något halvår. Men nu har vi hittat hem och har dessutom världens finaste Sixten.


I förmiddags började vi med lite firande. Intervaller på bana som jag ska berätta mer om ikväll. Men att det gick bra för oss båda (Sixten passade på att sova under tiden och missade både oss och barnen som hoppade längdhopp och sprang 60m) kan jag iallafall avslöja. Nu har vi lite åtaganden på varsitt håll innan vi firar lite mer lugnt och stilla ikväll. Jag ska äta lunch med en vän och sitter just nu på väg dit. Jag passade på att klä mig lite fint för en gångs skull. I vanlig fall är det ju mest träningskläder och jeans med springskor om vardagarna.


- Posted using BlogPress from my iPhone

3 kommentarer:

LinaTriathlet sa...

Grattis! :)

Superfin klänning!!

Löpning & Livet sa...

Tack!!

Unknown sa...

Grattis!

(och jag gillar skorna :)