onsdag 16 maj 2012

Progressiv distans med teknikfokus

Eller tempopass eller vad man nu vill kalla det. Lite fart iallafall. Först två stycken lugna uppjoggskilometrar. Därefter två stycken kilometrar lite snabbare följt av två stycken ännu lite snabbare och till sist två kilometer något långsammare än jag snittade i lördags. Tvåkommatre kilometer nedjogg på det och jag var framme på jobbet.


Benen tyckte att det var ok med lite fart. Det var alldeles lagom så som det blev. Jag försökte fokusera lite extra på teknik vilket ju brukar gå lite lättare när jag springer i lite tunnare skor. Jag älskar mina Hyperspeed! Bästa köpet på länge. Tänk att det kan vara sådan skillnad på sko och sko. Visserligen lite olika typer av sko, men ändå. Från noll löpkänsla till massvis av löpkänsla.

4 kommentarer:

Fit-Eva sa...

Jättebra sko! Synd bara på de där hålen som finns under där det om det är blött ute gör att man blir blöt direkt inne i skon...
Kommer att liquisola (=lim som när det torkar blir silikon) mina som jag gjort med en annan Asics modell med liknande hål...

LinaTriathlet sa...

Härligt med fart!

Jag undrar när jag kan tänkas springa lite snabbare. Fast jag tänker att jag skyndar långsamt!:)

Västgötskan sa...

Det låter härligt med fartpass när man läser andras bloggar, men det är verkligen tokjobbigt när man ska göra det själv... Hihi! :-D

Bra jobbat!

Löpning & Livet sa...

eva: ja, jag märkte det när jag gick över en gräsmatta när jag skulle till min startfålla på varvet :)

lina: skynda långsamt så är du snart där!

västgötskan: lite så :) Fast man behöver ju inte springa så fort att det blir superjobbigt. Idag var det lagom!