fredag 18 maj 2012

Istället för morgonjogg

Jag har inte planerat min träning den här veckan utan bara kört på känsla eftersom jag inte visste hur kroppen skulle kännas efter Göteborgsvarvet. Det märks. För jag glömde den lilla livsviktiga (iallafall prestationsviktiga) detaljen VILA. Alltid viktigt enligt mig och ännu viktigare nu när träningen håller på att trappas ned för att hitta den där superbra formen lagom till den 2:e juni.

Sixten gillade också frukosten. Vilken tur att vi fått ett sådant matvrak till barn!

Men inte en tanke på vila har jag haft den här veckan. Det var först när jag vaknade dödshungrig och med lite lätt mosiga ben och därmed började fundera på hur det egentligen skulle gå att springa med de förutsättningarna, det slog mig att det var dags att dra i tyglarna och säga stopp. Stopp och vila. Så jag gick upp och bakade scones och gjorde smothie som såg ut som avloppsvatten men smakade helt ok av jordgubbar, banan, jordnötssmör, havregryn, hampa och havremjölk. Nästan lika bra start som mysmorgonjogg med fågelkvitter.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Bra att kunna tänka om och lyssna på kroppen! Riktigt bra start det där med ju!:) Ha en fin helg!

Karin - FitnessochHälsa sa...

Klokt av dig att inse att du behöver vila. Lät super smarrigt med scones, men lite synd att behöva dricka "avloppsvatten" även om jag förstår på innehållet att det var gott.

Västgötskan sa...

Mycket klokt, Andréa!

LöparKrille sa...

Bra gjort av dig. Vill kroppen vila, så ska man vila.

a Lady & a Tramp sa...

underbart! Ser precis ut som mina frukostar en bra helg brukar göra =)
vila är viktigt!

mammaspring.com sa...

Vila är viktigt! Vila är viktigare än vad man tror! Klokt av dig!