söndag 6 maj 2012

Pepp pepp

Det är bara att ge sig av.

Jag försöker peppa igång mig själv för ett riktigt långt långpass. Det går sådär. Jag vet inte ens var jag ska springa. Var jag vill springa. Så det får bli improvissation. Det känns som att det behöver vara fint runt omkring mig för att jag ska orka hålla motivationen uppe idag. Så mycket vatten längs min sida får det bli. En väldigt bra ljudbok kommer jag iallafall ha i mina öron. Stort LÄS (eller lyssna) på den. Liksom hennes övriga böcker. Nu ska jag byta om. Byta om, ge mig ut och bara genomföra. Ibland är det bara att göra utan att tänka.

5 kommentarer:

Västgötskan sa...

Det är nog det bästa.
När man väl kommer igång brukar det flyta på bra.

Jonna sa...

Kul, den boken vill jag läsa! Hoppas det flöt på riktigt bra för dig nu!

Karin sa...

Åh, tack för tips! Jag visste inte att hon hade kommit ut med nåt nytt! Jag lyssnar just nu på Guillous senaste. Milsvidd skillnad. På bok och författare! Hoppas du hade trevlig tur!

Löpning & Livet sa...

Jag lyssnar på en Guilloubok lite paralellt (eller snarare när min min storytelbok tar slut (har ett en-bok-i-månaden-abonemäang)) Den som heter Brobyggarna. Helt ok, men inte riktigt min typ av bok egentligen.

Livskraft sa...

Smart att lyssna på ljudbok när man springer. Älskar att läsa men hinner inte det med två småttingar! Hoppas det blev ett bra pass.