lördag 8 januari 2011

Lördag

Av den där förkylningen, som liksom aldrig blev någon förkylning, känner jag nu inget spår. Efter en extra säkerhetsvilodag igår är det dags att få träna igen idag. Panen var att springa, men när jag vaknade regnade det ute så jag tänkte om. Den runda som eventuellt blir min sista på ett bra tag ska inte få förstöras av regn (Det ofta kan vara mysigt att springa i regn, dock inte på vintern!). På den runda som eventuellt blir min sista på ett tag ska solen skina eller snö falla från himlen. Så jag gör ett nytt försök imorgon. Idag får det bli lite svingande och dragande med kettlebellen istället. Och flyttpackande. Om en vecka slipper jag nämligen jojovädret på västkusten. Snö, kyla, regn, kyla, ishalka, snö, regn, ishalka, snö, regn byts mot massor av snö. För mig som älskar snö och vinter blir det som att komma till paradiset. I dubbel bemärkelse, för jag får också äntligen bli hel.

8 kommentarer:

Fit-Eva sa...

:-)

mikael sa...

En liten pojkmage har du :)

Löpning & Livet sa...

jag har också fått höra att det är en flickmage :) Vi får väl se.. bara det är ett friskt barn som kommer ut är jag glad!

Wanja sa...

Intressant det där med pojk- och flickmage, min mage var exakt likadan båda gångerna, jag mådde även likadant. Jag har en pojke och en flicka. Jag tror att du har en Andréa-mage :).

mary sa...

Det låter bra med ett fint avslut i fint väder! Men... i dagsläget är det nog tyvärr snö, kyla, regn, kyla, ishalka, snö, regn, ishalka, snö, regn här också... =/

Mia sa...

Hm. Njae, det var ju inte jättemysigt löparväder i Göteborg idag heller... :)

Alla vägar bär mot Öster nu. I alla fall delvis för min del. Jag blir tyvärr halv :(

Carina sa...

Jag tog också en extra vilodag idag, för säkerhets skull.

Hoppas att du fick till någon fin löptur idag istället!

Löpning & Livet sa...

wanja: ja jag tror inte att formen har något som helst att göra med vilket kön bäbisen har faktiskt. Det blir vad det blir och oavsett så blir det bra :)

mary: nä usch, säg inte så! :)

mia: jo, konstigt att vi liksom byter nu.. :(

carina: Vila är bra!