fredag 21 januari 2011

Cykel och tacos

Igår var en fin kväll. Först cyklade jag för första gången på en dryg månad och sedan hade vi tacokväll med två fina människor. Tacokvällen finns inte så mycket att säga om än att jag blev väldigt mätt. Som alltid när jag äter tacos. Det är lite synd, för det är ju så gott och så får jag liksom inte plats med så mycket som jag skulle önska.. I synnerhet inte nu när det ligger något annat i magen och tar upp plats också.

Cyklingen kan vi däremot säga något mer om. RPM stod på schemat och Sofie som instruktör. Jag gillar inte RPM (förkoreograferat Les Mills-koncept med, enligt mig, inte särskilt mycket träningstänk i mer än att det ska få upp pulsen ordentlig och "vara kul", vilket i och för sig är en form av tänk..) så mycket eftersom jag dels upplever det som alldeles för hattigt och "ogenomtänkt" samt för att musiken verkligen inte passar mina smaklökar. Men nu var det år och dar sedan jag sist körde och Sofie var (är) en rolig, energispridande och tydlig instruktör så det var faktiskt riktig roligt. Förutom att jag kände mig som en tant där jag satt med mitt höga styre och tjocka mage och meskörde. Men tjocka magen protesterade inte nämnvärt och då får det väl vara värt tantkänslan. Det kan nog bli något mer cykelpass med tjock mage framöver. Och Body balance (Kanske för ovan nämnda Sofie om jag lyckas tajma in det.), det är ett annat Les Mills-koncept som jag, till skillnad mot RPM, älskar!

4 kommentarer:

Karin - FitnessochHälsa sa...

Vad härligt att du kunde vara med och "tanttrampa" på cykelpasset! Och jag håller med om att tacos är väldigt gott och att man alltid vill få plats med mer mat!

soffan sa...

Tack gulliga du :) !

Sofy sa...

Välkommen till Stockholm Andréa! Vore kul att ses, det var verkligen evigheter sedan!

Ingmarie sa...

Jag har aldrig gått på just det passet så jag har inte en aaaaning om vad jag tycker. Men jag är säker på att jag tycker din "tjocka mage" är underbart fin och att alla i salen var bra avis på dig. :-)