onsdag 26 januari 2011

Backspaning


Kommande backbacke!

Ingen träning idag, men jag tog en promenad runt i mina nya omgivningar och då hittade jag en blivande backträningsbacke! Kanske i brantaste laget, men den kan passa för kortare intervaller samt för ren mjölksyreträning. Fint. Nu hoppas vi bara att allt går som planerat och att det inte är alltför många månader tills jag får premiärspringa i den.

4 kommentarer:

Sofie RW sa...

Brukar kalla just den backen för äckelbacken. En gång hoppade en hare förbi mig när jag sprang backdrag i den... det gick alltså inte så fort för mig :) .

MarathonMia sa...

Visst är det sjukt hur man letar backar! Jag har aldrig sett backarna på landet förrän jag började löpträna. Det finns måååånga korta och lååååånga backar i din närhet!

Ingmarie sa...

Var bor du/ni? Jag kan visa dig massor av härliga backar! :-)

Löpning & Livet sa...

sofie: haha :)

mia: låter fint det!

ingmarie: årsta.. det får du gärna göra!